BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Ciąża i poród (573 Wątki)

Waga w ciąży - ile przytyłyście?

Data utworzenia : 2017-09-06 22:00 | Ostatni komentarz 2023-11-24 10:47

Konto usunięte

17761 Odsłony
944 Komentarze

Kochane, czy dużo przytyłyście w ciąży i czy szybko udało wam się pozbyć zbędnych kilogramów po porodzie?

2019-01-19 10:38

Pati ja się zmieściłam w spodnie sprzed ciąży ale są strasznie scisniete i w biodrach mi źle więc nie noszę wolę większe kupić jednak niż czuć się źle niby zapne się ale jednak nie wygodnie mi ale za to waga straszna niby zeszłam trochę wizualnie ale dalej nie wyglądam jak przed ale trudno może po 2 ciąży jak już się uda to coś postaram się zrobić z tą waga więcej o ile będę mogła na razie lekarz mówi że ćwiczyć nie mogę za bardzo więc i tak tyle co dieta zdrowa i jakieś lekkie ćwiczenia plus sprzątanie tzn codziennie składanie zabawek czyli sklony i wyprosty hehe

2019-01-19 00:10

Ja czekam aż waga wróci do stanu z przed ciąży . Ale ze mialam CC muszę poczekać i się wstrzymać z jakimikolwiek ćwiczeniami do pół roku po CC . Michuni to rzeczywiście idzie podobnie jak z Klara być może nie przytyjesz az tak wiele na koniec . Ja pod koniec przytyłam 2kg ale też miałam wcześniej rozwiązanie więc nie wiadomo jakby to było . Aisa wydaje mi się że to przez hormony tak Ci ciężko zrzucić wagę . Ale na pewno nie jest tak źle ja jeszcze się nie mieszczę w moje spódnice ostatnio miałam zalamke ale powiedzialam sobie że przecież się zmieszczę za jakiś czas bo zwątpienie się wkradło

2019-01-18 23:04

Michuni zazdroszczę u mnie kg nie chcą mnie opuścić pomimo karmienia nie chudne nie jem dużo i staram się by było zdrowo i też nic to zostały mi po ciąży kg nadprogramowe i nie mogę się ich pozbyć.

2019-01-18 21:53

Ja w ciąży przytylam 20 kg, zaraz po porodzie wiadomo waga spadla ale jeszcze jakiś czas brzuszek byl ale teraz jest już ok choć nie jestem tak płaską jak przed porodem i mam troszeczkę zaokrąglony brzuszek ale ogólnie jest dobrze

2019-01-18 09:19

Pierwsza ciaza, waga wyjsciowa 54 kg, waga na dzien przed porodem 67kg - czyli 13kg, z tym, ze na poczatku, w I trymestrze jeszcze schudlam do ok. 52kg. Teraz jestem w drugiej ciazy, 37+0 i waga 64.4kg. (W pierwszej ciazy na wizycie 36+5 mialam 65.5 :D ) Wyglada na to, ze druga ciaza jesli o przybieranie na wadze chodzi, przebiega u mnie niemal identycznie jak ta pierwsza. Zostaly mi jeszcze 3 tygodnie do porodu, zobaczymy, jaka wage osiagne :) Po pierwszej ciazy zrzucenie tych kilogramow zajelo mi chyba niecale 3 miesiace, a pol roku po porodzie wazylam mniej niz przed ciaza (corka za to wazyla juz 10kg - ssala piers jak szalona! :) )

2019-01-18 09:17

Ale wam zazdroszczę bo te 12 kg czy nawet 20 to jest norma ja przytylam na koniec więcej być może to wina hormonów że tak działają na mnie :/

2019-01-18 08:55

Ja przytyłam jakieś 12 kg. Na początku przez wymioty wręcz traciłam wagę. Dodatkowe kilogramy pojawiły się głównie w 3 trymestrze, wtedy przez miesiąc leżałam w szpitalu i nie mogłam wstawać, to wtedy nastąpił największy przyrost wagi. Do wagi sprzed ciąży wróciłam 3 miesiące po porodzie.

2019-01-18 08:35

W pierwszej ciazy 8 kg w drugiej 12kg.1,5 roku mi zajął powrót do wagi sprzed ciąż.

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna