BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Lista mam testerek kwiecień 2019

Data utworzenia : 2019-04-02 14:22 | Ostatni komentarz 2019-06-16 23:14

MamyCanpolu

3124 Odsłony
125 Komentarze

Drogie Mamy, Zamieściłyśmy dziś listę mam testerek za porady i aktywność marcową https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy Pozdrawiamy serdecznie, Mamy Canpolu

2019-06-16 23:14

Moi starają się to ukryć bo ona nie jest od niego dużo wyższa może o czubek głowy. Ale przy wyższych butach to jednak widać dlatego chodzi na płaskim. Do sukienki to nawet pasują obcasy bo noga lepiej wygląda. Ale cóż to już jest sprawa między nimi. Mi osobiście to nie przeszkadza.

2019-06-16 21:46

Jak jest dziewczyna niższa to dla każdego normalne. Na odwrót to wiele osób mówi, że im to nie przeszkadza, ale jednak żadne kobieta wtedy obcasy zakłada, więc w podświadomości jest już inaczej.

2019-06-16 11:36

Ogólnie już tak się przyjęło, że to kobieta jest niższa od faceta. Ale nie jest to problemem jak jest na odwrót. Sama mam w rodzinie kuzyna, który ma wyższą od siebie żonę. Połączyła ich miłość. Ale im za bardzo to nie pasuje, że ona jest wyższa i zawsze zakłada buty na płaskim by nie rzucalo się to w oczy. Mi się torba psuje. Ale jest codziennie intensywnie używana. Tak to torba jest super. Jest pojemna co ma duże znaczenie w moim przypadku.

2019-04-24 13:15

Ja też znam pary co to mężczyzna jest niższy od kobiety zresztą byłam kiedyś w związku z niższym od siebie chłopakiem i nie było źle choć niektórzy chłopcy mają kompleks na tym punkcie hak dziewczyna jest wyższa. Ja lubię wysokich bo sama jestem wysoka są też mężczyźni którzy chcą mieć wyższą kobietę od siebie i na takie wlansie lecą tak zwanie i są też kobiety które preferują niższych facetów od siebie choć pewnie mniejsza grupa jest to osób bo w większości związków kobieta woli wyższego mężczyznę A mezczyzna niższa od siebie kobietę.

2019-04-24 12:47

Moniczka no mój akurat też jest wyższy ode mnie także na palcach muszę się wspiąć :) Ale fakt kobiety jakoś bardziej preferują wyższych mężczyzn . Ja też znam znajomych co są niscy ona wyższa od męża nawet obcasów nie zakłada i też są zgrani także artykuł chyba mało trafiony :)

2019-04-24 08:30

Pati możliwe pisałam że dużo miejsc we Wrocławiu widziałam i kiedyś faktycznie chyba coś proponowałem ale nie pamiętam już tego.

2019-04-23 20:27

Miedzy mna a mezem jest ok 15cm, wszystkie moje kolezanki tez maja ppartnerow wyzszych od siebie... ale czy to wplywa na zwiazek? Znam jednego niskiego faceta, zona jest od niego wyzsza, ale tworza tak zgrane malzenstwo ze to szok :)

2019-04-23 12:52

Pati,a to wiesz ,że kobieta jest niska to nie przeszkadza.Najgorzej wydaje mi się jak faceci są niscy to tak trochę kiepsko.Moim zdaniem kobiety lubią wysokich mężczyzn;) tzn.tez nie z przesadą ale dzisiaj wyczytałam gdzieś na FB ,że najlepsze związki są właśnie wtedy gdy facet jest sporo wyższy od partnerki ,no ciekawe hmmm ;)

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna