BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Lista mam testerek kwiecień 2019

Data utworzenia : 2019-04-02 14:22 | Ostatni komentarz 2019-06-16 23:14

MamyCanpolu

3126 Odsłony
125 Komentarze

Drogie Mamy, Zamieściłyśmy dziś listę mam testerek za porady i aktywność marcową https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy Pozdrawiamy serdecznie, Mamy Canpolu

2019-04-19 14:23

Pati nie mam co zwiedzać bo Wrocław to moje miasto tam się urodziłam:D i mieszkałam później się przeprowadziliśmy później studia tam i mieszkałam A aktualnie dalej studia ale mieszkam gdzieś indziej ale załatwiam na uczelni sprawy wlansie tam więc muszę co jakiś czas się pojawiać:D

2019-04-19 12:09

Ania powiem Ci że torba prezentuje się świetnie :) my teraz przymierzamy się do zakupu spacerówki będzie w kolorze czarnym prawdopodobnie więc będzie super pasować . Dzisiaj postaram się zrobić i ja zdjęcie to wstawie jak nie zapomnę . ;) Aisa zwiedzilas coś we Wrocławiu czy tylko tak przelotem załatwiłaś sprawy ;)

2019-04-19 05:34

Ja ostatnio też jako zwykłą torebkę nosiłam bo synek w żłobku a ja na mieście. Mega lekka i pakowna. A super sprawa z przypięciem do wózka, bo te tasiemki założyłam na rączkę raz i nie zdejmuję a one idealnie trzymają się w miejscu. Ilość kieszonek niezliczona i wszystko można poupychać

2019-04-17 23:14

Dziś byłam z synkiem i torba na wycieczce do wrocka musiałam parę spraw pozalaywiac i zaś zapomniałam zdjęcia zrobić czasu za mało głowa w chmurach z tego wszystkiego wszystko na accord robię nagle wyszło że muszę pojechać po parę dokumentów przy okazji podbilam legitke studencka... aż będę musiała wymienić bo zaś już skończyły się miejsca mi A to oznacza że muszę zrobić zdjęcia A ja nie lubię zawsze wychodzę na nich jak chinka czy coś takie mam wrażenie :/

2019-04-17 21:20

A puki co ,to torba bardzo dobrze nam się sprawuje i jest naprawdę fajna.Muszę przyznać ,że jest dużo lepsza od tej którą miałam;)

2019-04-17 21:18

Aniam, super fotka , świetna torba a przede wszystkim super gość ;) Ja też jak wreszcie zrobię zdjęcie to wstawię na pewno

2019-04-17 04:13

Uwielbiam tą torbę, jest cudowna do zorganizowania porządku. A wiecznie mam problem w innych z grzebaniem w poszukiwaniu kluczy, portfela i kluczyków do samochodu, mimo że starałam się zawsze wkładać do konkretnych przegródek. Ale to i tak nic, mój synek lubi czasem potrzymać klucze do mieszkania. Ostatnio wracając do domu dalam mu klucze, a mam mały komplet na smyczy i pech chciał że upuścił jak wjeżdżaliśmy do windy a one siup w szparę i na dół szybu spadły. Nawet nie miałam jak się na niego zdenerwować skoro sama mu je dałam a on wpadł w histerię że klucze mu tam wpadły. Nie było większego problemy, zadzwoniłam do firmy obsługującej u nas windę i w przeciągu godziny miałam je w ręku :) Torbę odebrałam dzień przed urlopem więc i fotka jest

2019-04-16 16:52

Ja też zapominam ostatnio nie mam głowy do tego :/

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna