BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Lista Mam Testerek sierpień 2019

Data utworzenia : 2019-08-02 16:15 | Ostatni komentarz 2019-09-25 19:22

MamyCanpolu

7789 Odsłony
305 Komentarze

Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów ze sterylizatorem i butelkami. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

2019-08-12 11:35

Hmm to się zastanawiam co to u mnie, bo dopiero za tydzień się dowiem :/

2019-08-12 11:24

U mnie też coś innego więc to nie nagroda do testów

2019-08-12 11:20

Ja nie dostałam smsa więc raczej to nie Canpol.Maila też nie ma.Kurier pewnie juz o tej porze to dawno u mnie by był. Czekamy cierpliwie ;) Może już jutro ...;)

2019-08-12 11:08

U mnie gls przywiózł power bank do telefonu. Więc nie Canpol.

2019-08-12 10:21

Ja smsa nie dostałam ale juz kurier dzwonił wiec pewnie canpol.

2019-08-12 09:58

Ja również dostałam sms, więc chyba Canpol.

2019-08-12 09:53

Dziewczyny dzisiaj dostałam SMS z GLS o paczce Wy też? Nie wiem czy to Canpol czy coś innego

2019-08-10 22:06

Darulka to super ze tak spedzasz czas z corka ja wlasbie podobnie jak ty spedzalam robilismy jeszcze origami ale to dop jak synek mial 4latka bo to troszke trudniejsze, piszemy tetaz literki , super rzeczy mozna zrobic z rolki papieru toaletowego;-) kazdy moiwl jak mi sie tak chce ale teraz synek ma 5,5lat i bardzo duzo rzeczybpotrafi a jak synek poszedl do przedszkola to juz na pierwszym zebraniu pani zalila sie ze ona nie ma.sily ze bardzo duzo dzieci 5latkow a moj synek byl jako 4latek ze nie umirja trzymac nawet kredki w rece i ze ona widzi ktora mama z dzicekiem siedzi w domu a nie dziexko widzi tylko tablety itd..i bylo mi bardzo mila jak powiedziala przy wszystkich rodzicach ze moj synek jest rewelacyjny ze on umie wiecej niz nie jeden 5latek ze widzi ze z synkiem siedzimy..takze jestem z siebie dumna;-) teraz mamm mniej czasu dla synka bo mam mlodszego synka 11mc ale staram sie rownie siedziec i cos z nim czasem zrobic na pewno do tego synka nie zmuszalam jak mowil ze jest zmeczony odkladalismy odrazu i po 2godz znow cos zrobilsmy.;-)

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna