BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Lista Mam Testerek sierpień 2019

Data utworzenia : 2019-08-02 16:15 | Ostatni komentarz 2019-09-25 19:22

MamyCanpolu

7784 Odsłony
305 Komentarze

Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów ze sterylizatorem i butelkami. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

2019-08-10 17:22

Ewcia u mnie córka też w ciągu dnia domaga się bardzo dużego zainteresowania, a i sama chce z nią bawić się kreatywnie. Robimy skrzydła motyla, anioła, szyjemy przebieranki różnych księżniczek, robimy szkatułki, malujemy farbami, rysujemy, przyklejamy obrazki i tworzymy jeden wielki obraz, gramy w różne gry, lepimy z plasteliny, ciastolina, wycinamy, śpiewamy, gramy na gitarze, codziennie przed snem czytamy no przeróżne rzeczy robimy A jeszcze zabawy na dworze. Przy takich dniach też ciężko mi pisać na forum, wykorzystuje chwilę gdy córka chce trochę pobawić się sama :) albo partner ma wolne i się nią zajmuje.

2019-08-10 16:36

Magdalena na pewno w tym miesiącu jeszcze będzie paczka tyle że niewiadomo kiedy zwykle przychodzi mail na pocztę z gls z informacją że paczka jest nadana i drugi kiedy będzie dostarczona.

2019-08-10 15:51

Po jakim czasie od ogłoszenia wyników testowania można spodziewać się przesyłki z nagrodą? :)

2019-08-09 22:05

Oliwcia dokladnie, wiadomo jak juz wejde i ktos chce zeby coa doradzic to jak mam czas to napisze z wlasnego doswiadczenia czy jak sama potrzebuje jakas wasza rade to napisze..bo juz bardzo duzo pomoglo mi to forum, czyli wy mamusie to jeszcze mozna super rzeczy przetestowac..ale wchodze tylko jak mam czas i dzieci spia bo nie moglabym ich trzymac na podlodze a ja na tel. Chce poswiecac im swoj czas zabawa i nauka poprzez zabawe zeby sie rozwijaly ladnie..bo z synka 5,5roczmu jestem dumna nie na marne moje codzienne spedzanie min.godzinki na np. Poczytaniu ksoazeczki, rysowaniu,malowaniu, poznawaniu literek itd..i nak synek poszedl pierwszy rok do przedszkola na 4latla to nauczycielka pochwalila a ynka na zebraniu i ze umie wiecej niz 5latki..takze mysle ze warto poswiecac czas dla dzieci.

2019-08-09 19:29

Darulka u nas też tak wlansie się dzieje nie raz że wychodzi po 5 A wraca późno koło 21 nieraz później ale ostatnio jakoś wraca wcześniej w miarę niż rok temu o tej porze.

2019-08-09 18:12

My mamy dobrze. Jedynie narzekam na ten brak grafiku, dzień przed się zazwyczaj dowiaduje. Ale pracuje etat, czyli 40h w tygodniu, a jak zrobi czasami 60 to w następnym tygodniu ma sporo wolnego. Więc przy dziecku sporo będzie mógł pomóc.

2019-08-09 15:32

My niestety nie mamy fajnie teraz narzeczony wstaje o 5:00 rano i wraca o 22 albo 23, jak pada ma wolne. Później przez 4 miesiące pracuje bez wolnego po 12 godzin. Prawie w ogóle nie ma.go w domu, albo odsypia.

2019-08-09 13:56

Aissa,to tak niby jest Twój mąż a jakby go nie było.Ale chociaż w nocy czujecie się bezpiecznie:)Pamietam jak mój pracował na stacji benzynowej, to był koszmar bo zapieprzał 24h a później 48 wolne ale to była mordercza praca bo naprawdę wytrzymać 24 h to ciężko trochę.Na szczęście nie trwało to długo.

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna