BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Prezent za opinie

Data utworzenia : 2018-07-03 14:43 | Ostatni komentarz 2019-09-02 17:26

Mama_Hani

16004 Odsłony
1318 Komentarze

Drogie mamy z Canpol nie wiem dlaczego ale nie dostałam prezentu po dodaniu opinii o zestawie zabawek z serii \"kolorowy ocean\". Dlaczego? Nikt nie dostał czy po prostu zostałam pominięta. Pozdrawiam serdecznie

2018-10-16 23:45

U nas opinia za misie dodana w zeszłym tygodniu. Też mam nadzieję, że dotarła bo dostałam telefon o braku dwóch ostatnich opinii. Teraz wysyłam wyłącznie na maila, bo przez formularz często nie dochodzą. Do nas gąbka również dotarła przez kuriera, też się cieszę z tej opcji bo zawsze wiemy kiedy przyjdzie. A z zestawu również jesteśmy zadowolone:)

2018-10-16 20:33

Ja dzisiaj dostałam maila , ze jutro będzie kurier zapewne za opinie laktatora :)

2018-10-16 18:09

Też dostałam wczoraj gąbkę z przyssawką, jest super, mała, zgrabna, no i z przyssawką. Niby to taki drobiazg, ale bardzo cieszy (i prze wszystkim jest przydatny). Fajnie, że przyszło to kurierem, wówczas mamy wcześniej powiadomienie, że paczka przyjdzie, a z pocztą to różnie bywa, poza tym nigdy nie wiadomo kiedy spodziewać się listonosza, a że niespodzianki przychodzą listem poleconym to jeśli listonosz nikogo nie zastanie to zostawia awizo...

2018-10-16 17:06

Myślę ze fajnie by bylo gdyby formularz byl dostępny nie tylko z maila ale też że strony canpol tylko dla testerow(bo faktycznie maili ostatnio nie dostałam tych z formularzem) jeśli już i był aktywny aż do dotarcia następnych produktów kurierem bo nie raz faktycznie późno przychodzi paczka A parę dni nie starcza na napisanie opini z pełnym przekonaniem bo niektóre rzeczy wychodzą po jakimś czasie używania. Faktycznie e-mail czasem szaleje u mnie też kiedyś był problem że maile nie dochodziły pomimo że wszystko wychodziło jakby były wysłane prawidłowo ale to błąd poczty emailowej niekiedy się zdarza

2018-10-16 11:42

Ja ogólnie jestem trochę zdziwiona organizacja z dodawaniem opini. Powinna być od razu podana ankieta i kazdy wypełni jak przetestuje, a tak, ankiety nie dochodzą, albo po 3 tygodniach już są nie aktywne, a e-maile z naszymi opiniami sa gubione. Już drugi raz miałam telefon, ze opinia nie doszła, a została wysłana, myślę, że może powinno się pomyśleć nad rozwiązaniem, albo zrobić zakłądkę na stronie dla testerów, aby mogły dodać opinię w dogodnym momencie. Ps. Dziękuję za piękną gąbeczkę.

2018-10-15 20:46

Od nas również poszła opinia o misiach. :)

2018-10-15 19:00

Mama hani wlansie w 1 mailu powiedziano że wyślą nowego wcześniej prosili o zdjęcia to wysłałam i odpowiedź że nowy będzie. A teraz spytalam się czy mogę później opinie wystawić właśnie z tego względu że mis ma przyjść A nie chce pisać ze ma wady itd I napisano mi że mis tak ma wyglądać i że tak wyglada każda zabawka.... trochę się zdziwiłam bo raz tak raz tak piszą i już nie rozumiem tego nie powiem ale trochę zdziwiłam bo wcześniej napisano mi inaczej więc zaprzeczenie tego co wcześniej pisali.

2018-10-15 18:10

Aiisa ja bym ponowila emaila i dołączyła zdjęcie. Niech ocenią czy on faktycznie powinien być taki kanciasty..

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna