RABATY DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (317 Wątki)

Opinie testerek (edycja sierpniowa 2024) zestaw wyprawkowy produktów do pielęgnacji maluszka: chusteczki bambusowe, podkłady higieniczne duże i małe, elektryczny aspirator do nosa, termometr

Data utworzenia : 2024-09-10 13:16 | Ostatni komentarz 2024-10-09 08:27

Wątek edytowany: 2024-09-10 13:41

MamyCanpolu

191 Odsłony
11 Komentarze

Prosimy testerki produktów do pielęgnacji maluszka: chusteczki bambusowe, podkłady higieniczne duże i małe, elektryczny aspirator do nosa, termometr elektroniczny z miękką końcówką, pieluszki muślinowe i zestaw do paznokci o podzielenie się w wątku opiniami o produktach. 

2024-10-09 08:27

Pieluszki bardzo delikatne i piękne kolory.

Podkłady bardzo chłonne i grubsze niż standardowe z innych firm, są dobrze ,,zbite,, co dla mnie jest zaletą.

Aspirator to chyba najlepsze co miałam cichy, poręczny i bardzo przydatny nie tylko przy katarku ale też do czyszczenia noska np przed spaniem, bateria trzyma długo więc nie trzeba często ładować.

Ręczniczki bawełniane mają chyba najlepszą jakość z tych które miałam do tej pory i opakowanie ma 100 szt więc starczy na długo nie tylko maluszek ale i starsza córka wyciera nimi twarz, na pewno będę teraz je kupować.

Zestaw do paznokci spełnia swoją rolę ma fajnie zaokrągloną gilotynę więc nie ma obaw że się dziecku coś uszkodzi.

Termometr jak termometr mierzy temperaturę hihi

2024-10-07 12:32

Testując zestaw wyprawkowy do pielęgnacji maluszka, mogę powiedzieć, że to strzał w dziesiątkę! Chusteczki bambusowe są bardzo miękkie i doskonale sprawdzają się przy codziennej pielęgnacji. Podkłady higieniczne – zarówno te małe, jak i duże – są bardzo chłonne i świetnie zabezpieczają materac podczas przewijania. Elektryczny aspirator do nosa to prawdziwy ratunek w chwilach, gdy maluszek ma katar; działa szybko i skutecznie, a przy tym jest cichy. Termometr natomiast jest łatwy w obsłudze i błyskawicznie pokazuje temperaturę. Pieluszki muślinowe są świetnie chłonne i miękkie, a zestaw do paznokci pozwala na bezpieczne i łatwe przycinanie paznokci.  :)))

2024-10-01 10:45

O tak jakość tych ręczniczków jest top !

2024-10-01 10:24

• Super!! Jestem bardzo zadowolona *.*
  •  
  • Chusteczki bambusowe – Miękkie i delikatne dla skóry dziecka 
  • Podkłady higieniczne duże – Świetnie chronią przed zabrudzeniem podczas przewijania, dają dużo miejsca 
  • Podkłady higieniczne małe – Małe i poręczne, idealne na wyjścia i w podróży do szybkiego przewijania 
  • Elektryczny aspirator do nosa – świetnie oczyszcza nos dziecka, co jest bardzo pomocne
  • Termometr – Szybko i dokładnie mierzy temperaturę

2024-09-27 20:08

A mnie zachwyciły bawełniane ręczniczki. Używałam już różnych ale z canpola jeszcze nie miałam 

2024-09-25 20:08

Jakie to są cudowności!!!! W aspiratorze się zakochałam.. jest genialny! Moja miewa gęste gile a aspirator w mig wciągnął na średniej mocy.  jutro testujemy zestaw do paznokci . Więcej opinii zamieszczę po przetestowaniu wszystkich wspaniałości od Canpol;)

2024-09-25 20:07

Jakie to są cudowności!!!! W aspiratorze się zakochałam.. jest genialny! Moja miewa gęste gile a aspirator w mig wciągnął na średniej mocy.  jutro testujemy zestaw do paznokci �

2024-09-24 14:26

Chusteczki bambusowe - mega miękkie i porządnej jakości przydadza się każdemu podczas przygotowywania wyprawki 

podklady - the best mega materiał , bardzo chłonny w dodatku super ze ma możliwość przyklejenia 

pieluchy musinowe - piekny wzór mega delikatne supeer !

adpirator do nosa - genialny na aktualne choroby , koniec z tym do odkurzacza w dodatku mały i mega praktyczny oraz poręczne 

termometr - jak to termometr spełnia swoją funkcje 

gadzety do paznokci - super kolor , fajne etui wszystko w jednym miejscu jest super .

polecamy i dziękujemy za możliwość testów ! Wszystko nam się przyda na aktualne pogody i choroby 🌸😅

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna