Konkursy i promocje (319 Wątki)
Opinie testerek edycji grudniowej programu testowego 2023 - mata Tummy Time z kolekcji BabiesBoo
Data utworzenia : 2024-01-02 12:15 | Ostatni komentarz 2024-02-18 19:42
Prosimy testerki o podzielenie się opinią o macie Tummy Time z kolekcji BabiesBoo
2024-02-18 19:42
Mata zachwyciła mnie i moje dzieci zaraz po wyjęciu. Nie spodziewałam się, że będzie ona taka spora ! jest to naprawdę solidnie wykonana mata - bardzo gruba ! tu z pewnością nie trzeba podkładać pod nią kocyków zimą czy jesienią bo ta warstwa jest wystarczająca. Jej wymiary również są spore i spokojnie zmieszczę na niej trójkę dzieci :)
Zawiera wszystko co powinna mieć mata by zaciekawić malucha. Szeleści, posiada lusterko coś można włożyć , wyciągnąć .
Jest barwna , a kolory zostały perfekcyjnie dobrane bo czerwony, biały i czarny to pierwsze barwy jakie rozróżnia maluch, więc nawet młodsze dziecko będzie nią zaciekawione .
Na chwilę obecną nowy nabytek testował mój 2.5 letni syn i nawet jego było ciężko ściągnąć z maty bo te wszystkie elementy go niezwykle zaciekawiły , a zwłaszcza wyciągane lusterko.
Mata jest naprawdę rewelacyjna bo można ją łatwo spakować choćby do torby i zabrać ze sobą w odwiedziny np. do znajomych, rodziny i nasz maluch będzie leżał spokojnie zajęty na macie , a my nie musimy kombinować co zrobić z dzieckiem :)
polecam serdecznie !
2024-02-18 18:15 | Post edytowany:2024-02-18 18:18
Mata zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Szczerze mówiąc spodziewałam się, że będzie mniejsza. A tu taka niespodzianka. Mata jest solidnie uszyta. Zadbano o każdy szczegół. Każdy element idealnie obszyty więc nie ma ryzyka, że dziecko zrobi sobie krzywdę ostrą końcówką czy nitką. Jest gruba co jest ogromnym plusem :) Ma piękne, żywe kolory, które zainteresują dziecko. Do maty można doczepić inne zabawki. Dodatkowo w zestawie znajduje się duże lusterko. Każdy Bardzo łatwo ją złożyć, przechowywać. Złożona zajmuje mało miejsca. Posiada specjalnie wszyte uchwyty do przenoszenia.
Mata przeznaczona jest do leżenia dziecka na brzuszku - swoją atrakcyjnością niewątpliwie sprawi, że dziecku nie będzie się nudzić. Każda część "puzel" maty zapewniu dziecku inne bodzce: są zawieszki, elementy szeleszczące, wydające dźwięk, różne zawieszki. Matę można prać w pralce co ułatwia zachowanie higieny. Polecamy :)
Niestety nie ma możliwości napisania opinii na Ceneo - można tylko napisać w ramach Zaufanego Zakupu
2024-01-31 20:19
Mata edukacyjna Tummy Time BabiesBoo jest po prostu rewelacyjna,
jestem zaskoczona jej rozmiarem, bo aż 130 na 95 cm. Jest miękka i dobrze izoluje od podłogi. W domu u rodziców nie mamy podłogowego ogrzewania, dlatego na takiej macie fajnie i miło można spędzić czas, nawet już starsze dzieciaki. To, że ta kolekcja BabiesBoo jest przepiękna to już nie raz wspominałam, więc ja jestem zakochana w tych kolorach, teksturach, wzorach które są nie tylko miłe dla oka, ale również dla dotyku. Super pomysł, że można ją złożyć w kosteczkę i posiada uchwyt, który sprawia, że łatwo ją przenosić i zabierać ze sobą. W macie mamy ukryte lusterko, wystające tasiemki, gryzak, zwierzątka wypukłe, szeleszczące i dźwiękowe elementy, które wspierają rozwój zmysłów: dotyk, wzrok i słuch już od pierwszego dnia życia. Myślę, że taka mata na pewno zachęci do leżakowania na brzuszku i szybko się maluchowi nie znudzi. Nie ma obaw, że mata się ubrudzi, bo można normalnie ją prać w prace i za to duży plus.
2024-01-24 20:34
Mata jest super pod każdym względem. Wizualnym, estetycznym. Dziecko może rozwijać swoje umiejętności sensoryczne, manualne. Mata jest wykonana z różnych materiałów, małe rączki mogą dotykać i poznawać różne faktury. Bardzo ładne barwy. Mata jest mięciutka, ma schowane lusterko, a takie lusterko to bardzo fajny element zabawy dla małego dziecka. Mata jest doskonała zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Idealna na prezent. Bardzo polecam
2024-01-24 20:08
Ta mata jest rewelacyjna pod każdym względem! Jestem z niej bardzo zadowolona. Córka lubi się na niej bawić. Wcześniej nie bardzo chciała sama bawić się na podłodze a teraz posiedzi i pobawi się właśnie na tej macie. Ma różne tekstury, szeleści, jest lusterko, tasiemki- wszytko to sprawia że dziecko jest naprawdę bardzo zainteresowane tą matą i lubi się na niej bawić. Mata jest duża co niewątpliwie jest jej plusem ponieważ dziecko swobodnie może zmieniać pozycję, może też bawić się z innym dzieckiem lub rodzicem. Mata jest miękka, solidnie wykonana, dziecko jest na niej bezpieczne i nie jest w stanie zrobić sobie krzywdy. Naprawdę polecam ten produkt każdej mamie.
2024-01-14 14:24
A wiec tak, mata już od początku mnie zaskoczyła i to bardzo pozytywnie, spodziewałam się czegoś mniejszego i na pewno cieńszego.
Mata jest:
*duża
*gruba-maluszkowi będzie na niej mięciutko i wygodnie i co najważniejsze cieplutko
*kolory-zaciekawią już małe dzieciaczki
*lusterko- duże dzięki czemu dzieciatko się nim interesuje
*zabawka/gryzaczek- przyczepiona do maty, nie zgubi się a zaciekawi dzieciatko na dłuższy czas
Mata super że się składa, ma rączki więc łatwo ja przenieść
2024-01-12 07:39
Od razu powiem że jeżeli ktoś nie ma pomysłu na prezent dla malucha rewelacja my w naszym domu posiadamy wiele produktów firmy Canpol z większości z nich Jesteśmy naprawdę bardzo bardzo zadowoleni ale to jak bardzo jesteśmy zadowoleni z tej maty to nie da się tego opisać jest to super opcja dla takiego maluszka jakiego My właśnie Posiadamy w domku czyli takie pół roczku gdzie maluch zaczyna się obracać w każdym stronę bardzo dużo leży na brzuszku interesuje się już otaczającym go światem nie tylko leżeniem na pleckach i oglądaniem zabawek na pałąkach przeszliśmy przy synu i teraz przy córce przez kilka Mat dla malucha tej firmy ale głównie były tematy właśnie takie typowo z pałąkami z każdej z nich również byliśmy zadowoleni ale h jeżeli chodzi o większego brzdące jest nie do opisania przede wszystkim duże wymiary bo aż 130 na 95 cm ja śmiało mogę usiąść razem z córą która turla się po całej macie i często siada z nami również trzyletni Syn który gdzieś tam na boczku bawi się zabawkami mata jest przepiękna solidnie wykonana mięciutka bardzo gruba u nas osobiście Leży ona jeszcze na macie puzzlowej ponieważ taką w domu posiadamy ale gdybyśmy jej nie mieli to śmiało również mogłaby leżeć bezpośrednio na podłodze i również maluchowi byłoby ciepło mimo tego że jest tak ogromna fajna opcja jest taka że po bokach ma doszyte takie rączki na zasadzie jak teczka można matę w każdej chwili złożyć właśnie w formie takiej teczuszki i gdzieś przenieść świetne kontrastowe barwy i wzory cała wykonana na wzór reszty kolekcji Babies bo Uszyta na zasadzie takich jakby puzzli kwadracików gdzie każdy z nich jest co rusz to ciekawszy jeden czelaści drugi jest bardzo mięciutki trzeci jest kontrastowy czwarty posiada schowane lusterko w naszym przypadku niestety trafiło nam się lustereczko troszeczkę cholerne z jakąś ugiętą skazą na środku ale to naprawdę w niczym nie przeszkadza mimo to spełnia swoją funkcję jest duże można stabilnie oprzeć go o jakiś przedmiot na podłodze i zainteresować dziecko aby troszeczkę dłużej spędziło czas na brzuszku mata zawiera również różnego rodzaju szeleszczące metki obrazki i strzałki różnego rodzaju tekstury stymuluje zmysłów dotyku słuchu wzroku rozwija koordynację ruchowo-słuchową znajduje się na boczku przymocowany gryzak różnego rodzaju metki tasiemki co U nas aktualnie jest bardzo bardzo na czasie w każdej tego typu zabawce mała największą uwagę zwraca właśnie na te wszystkie metki i teraz najbardziej ją cieszą bardzo jestem zadowolona że w tym momencie przypadła nam możliwość przetestowania tej maty bo jest ona w punkt właśnie gdy malutka zaczęła się obracać troszkę więcej ćwiczyć za chwilę będzie próbowała przemieszczać się i ta mata jest bardzo pomocna mięciutka i bezpieczna więc zostawiając malucha na niej w ogóle się nie martwię o to że zrobi sobie krzywdę bardzo serdecznie polecam jest to naprawdę świetny produkt
2024-01-09 09:14 | Post edytowany:2024-01-09 09:16
U nas również mata poszła do testów tego samego dnia, którego kurier zapukał do drzwi :)
Mata zapakowana w ładne pudełko z opisem, świetny pomysł na prezent lub później do przechowywania. Jest wykonana z grubszego materiału (mam wrażenie, że grubszy niż mata Canpol babies edukacyjna mata do zabawy kojec dla dzieci 0m+ SAFARI, którą testowaliśmy wcześniej :) ). W porównaniu do maty Safari ta jest większa, co na pewno przyda się, gdy dziecko zaczyna się obracać i turlać :)
Fajne kontrastowe "puzzle", są kolory wyraźniejsze dla dziecka (czarny, czerwony, biały) i te, które widzi chwilę później (różowy, żółty, odcienie szarości). W każdym "puzzlu" znajduje się coś atrakcyjnego dla dziecka- wystające elementy, szeleszczące, coś co można pociągnąć, wyciągnąć, schować, ugryźć. Każdy puzzle jest tez wykonany z innego materiału- gładki, plusz, sztruks, ale wszystko miękkie i przyjemne dla dziecka.
Matę można wygodnie przenosić dzięki dwóm uchwytom po bokach, które również służą dziecku do zabawy.
Razem z 8miesięczną córką - polecamy :)
Ach i zapomniałam napisać o lusterku, które jest wyjmowane z maty - bardzo fajne, duże, w dobrej odległości od oczu nie zniekształca obrazu, dziecko jest nim zainteresowane, ma wykończenie pluszowe. Jeśli w dobrym miejscu się złapie folię zabezpieczającą schodzi prawie że za jednym pociągnięciem ręki :)