ŚWIĄTECZNE OKAZJE DO -58% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Opinie testerek edycji marcowej programu testowego 2024: butelki smoczki Mountains, pojemnik na mleko w proszku, płyn do mycia butelek i smoczków oraz szczotka do mycia butelek i smoczków.

Data utworzenia : 2024-04-23 08:20 | Ostatni komentarz 2024-09-11 06:14

Wątek edytowany: 2024-04-23 08:20

MamyCanpolu

657 Odsłony
13 Komentarze

Poprosimy w tym wątku testerki o pozostawienie opinii o poszczególnych produktach zestawu testowego: butelki i smoczki Mountains, pojemnik na mleko w proszku, płyn i szczotka do mycia butelek i smoczków. 

2024-09-11 06:14 | Post edytowany:2024-09-30 07:25

Pojemnik na mleko modyfikowane to gadżet który żałuję że nie miałam przy Synku jak  miałam tylko jedno dziecko  dużo więcej podróżowaliśmy i wtedy sprawdziłoby mi się to idealnie ale teraz również sprawdza się rewelacyjnie. Myślę że nawet teraz lepiej niż gdybym używała go przed ukończeniem przez córkę roku Wtedy to mleczko Ona jadła naprawdę dużo częściej i po prostu zabierałam ze sobą dużo większy pojemnik z mlekiem na zapach nigdy nie wiedziałam czy nasze wyjście gdzieś tam się nie przedłuży i w ogóle tego mleka mi nie braknie Ale teraz córka już mleczka je zdecydowanie mniej i takie Trzy porcje To jest coś co zawsze mam wystarcza A bywa Jeszcze zostaje wiec moge być spokojna że nie braknie. Naprawdę jest to super sprawa od razu wymierzona porcja mleka która jest nam potrzebna Nie trzeba żadnych dodatkowych miarek do porcjowania przesypujemy tylko prosto do butelki i z głowy polecam świetny gadżet A przy okazji nie zajmuje dużo miejsca w  mamusiowym plecaku Czy w torbie

Jeżeli chodzi o szczotkę do czyszczenia butelek wydawałoby się taki gadżet potrzebny ale moze zbędny nie do końca konieczny nic mylnego ja muszę przyznać że już kiedyś wcześniej miałam tę szczotkę i teraz właśnie przypadła mi ona do testów Aktualnie nie mam musiałam wyrzucić bo raz że się już trochę wysłużyła i potrzebowała zmiany a dwa ta gąbeczka i pamiętam od czego ale od czegoś mi zafarbowała bo umyłam ją coś poza butelką dziecięcą nie do końca potem to chciało  puścić No i nieładnie to wyglądało i powiem wam szczerze że na szybko kupiłam bo była mi po prostu potrzebna inną szczotkę z innej firmy wyglądała na  całkiem podobną i byłam bardzo niezadowolona bo gąbeczka z przodu odpadła mi już dosłownie po pierwszym umyciu butelki. Dodatkowo w tej szczotce bardzo przydatna jest ta malutka szczoteczka zamocowana z tyłu bo po prostu myje nią cumelki od butelek No i to że ma przyssawkę to jest dla mnie zbawienie wisi sobie Ona fajnie na płytkach nad zlewem co trzeba to cieknie do zlewu Teraz aktualnie kupiłam w aptece również całkiem podobną szczotkę też z Canpol ale właśnie nie udało mi się znaleźć z tą przyssawką na końcu tylko z takim misiem do powieszenia też jest bardzo fajna no bo to jest ten sam zamysł w zestawie była też malutka szczoteczka tylko nie zamocowana z tyłu tylko całkiem osobno na druciku do wieszania no i ta szczotka również rewelacja są one dosłownie takie same tylko roznia się tym że testowane tutaj właśnie są  na te przyssawkę Jeżeli miałabym komuś polecić wybór z tych dwóch to zdecydowanie bardziej polecam wybrać te z przyssawką 

Plyn do mycia butelek i dziecięcych akcesorów bardzo dobrze się u nas sprawdza mamy już którąś buteleczkę z kolei to nie była nasza pierwsza i jestem bardzo zadowolona konsystencja płynu według mnie odpowiednia zapach też taki minimalny nie nachalny więc nie zostawia na naczyniach właściwie nic po umyciu one ani nie pachną ani nie śmierdzą poprostu fajnie domywa pieni się tak delikatnie jak za taką cenę dosyć dobrze wydajny dość duża butelka ja jestem zadowolona  

Zarówno smoczki jak i butelki w pięknej kolorystyce zieleni i pomarańczu te grafiki i kolory tak dobrane do siebie aby wszystko ładnie razem do siebie pasowalo i się komponowało nam podobają się obie wersje kolorystyczne pasują tak naprawdę zarówno dla chłopca jak i dziewczyny  bo kolorki takie neutralne u nas butelki w codziennym użyciu zarówno mala jak i duza wersja są solidnie wykonane z dużym otworem przez co łatwo sypie się wymierzona porcje mleka jak i łatwo się je myje grafiki trwałe nic nie dzieje się po myciu jak i sterylizacji po upadku które u nas często się zdarzają bo dziecko jeszcze nie do końca rozumie i bywa że rzuci gdzieś w kat butelka nic się nie dzieje plastik jest bardzo solidny polecam serdecznie 

2024-09-06 07:09

Płyn do mycia używam od zawsze i jest rewelacyjny i super myje mi butelki nawet używam myjąc bidon strssgei synka;).  Szczoteczka równiez jest bardzo ważna,  bardzo dobrze myje się nią buteleczki. Buteleczki puki co nie używam bo córeczka puki co ma 2mc i zjada cycusia;) ale jedna podarowałam siostrze i jest bardzo zadowolona i mają piękny wzór;) smoczki również lubię z Canpol ale również podarowałam siostrze bo chciała taki komolecik i jej synka tylko smoczki z Canpol;) u mnie bardziej z lovi ale cieszę się że mogłam podarować siostrze i jest bardzo zadowolona;) Canpol ma naprawdę bardzo duży wybór wszystkiego w różnej przepięknej kolorystyce i oczywiście cenowo jest super �

2024-09-01 19:45

Szczotka do mycia butelek i smoczków - jest super. Fajnie, że tą małą szczotkę do smoczków możemy schować w tę dużą i za pomocą przyssawki postawić na zlewie. Tak nie mamy obaw, że się zgubi ta mała szczotka. Jest podzielona na gąbkę i druty, co sprawia, że naprawdę fajnie myje się nią butelki. Mój nr jeden - najlepiej się sprawdziła. 

Płyn do mycia butelek i smoczków  jest rzadki, ale ja już przyzwyczaiłam się do jego używania. Bardzo dobrze się pieni i myje naczynia dziecka. A przy tym jest bezpieczny dla naszych maluchów. Starcza na długi czas. Najbardziej ulubiony w naszym domu odkąd jest Mała;)

Pojemnik na mleko w proszku super na wyjścia - trzy odmierzone porcje w szybki sposób umożliwia zrobienie córce mleka. Bardzo przydatny gadżet dla mam. 

KOLEKCJA MOUNTAINS

Piękna kolorystyka w odcieniach zieleni i pomarańczowego. Idealne będą zarówno dla dziewczynki jak i chłopczyka. Butelki możemy dostać w dwóch rozmiarach 120ml i 240ml. Posiadają antykolkowy smoczek. Skala bardzo czytelna dzięki czemu z łatwością przygotujemy odpowiednią ilość mleka. Ta grafika z lecącymi ptakami nad horyzontem skradła moje serce i śmiało mogę stwierdzić, że to kolejna moja ulubiona kolekcja. Smoczki dostajemy w etui, dzięki któremu możemy wysterylizować smoczki w mikrofali . W zestawie znajdują się dwie sztuki. Są delikatne, mają małą tarczkę, otwory przepuszczają powietrze, a kółeczko umożliwia zamocowanie tasiemki. Zarówno w kolorystyce biało-pomarańczowej jak i w zgniłej zieleni pięknie się prezentuje. 

U nas jak zawsze butelki były zaakceptowane, a smoczki poczekają na kolejnego dzidziusia. 

2024-08-04 22:17

Zarówno  w kompletowaniu  wyprawki  jak i teraz  nie zawiedliście  mnie.

2024-08-04 22:12

smoczki jak zwykle dobrze wykonane, tarczka idealna dla malucha, przepuszcza powietrze, Ładny design i mogę stwierdzić , że oba kolory są uniwersalne.

Płyn mało się pieni i mi bardzo szybko idzie. Starczył mi tak na dwa tygodnie mniej więcej. 

Szczotka do butelek jest bardzo fajnie wykonana. W zestawie jest mała szczotka do czyszczenia smoczków , jak dla mnie jedna z lepszych szczotek do mycia butelek

Pojemnik na mleko mam wrażenie, że proszek przesypuje się delikatnie pomiędzy przegródkami podczas przesypywania, ogólnie jest mi bardzo pomocny i korzystam z niego na wyjazdach . Mogę tam mieć 3 porcje mleka , ale nie jestem pewna czy jak ostro trzepie by wypadły resztki proszku czy z bocznych przegródek nic nie wpada

2024-05-29 00:17

Smoczki mountains mają bardzo ładną kolorystykę. Porównując smoczek z poprzednim w mniejszym rozmiarze i innej firmy widzę, że ma niewiele większą tarcze, dzięki czemu naprawdę zgrabnie wygląda, gdy dziecko ma go w buzi. Został od razu zaakceptowany. Dziecko lubi smoczki Canpol i ten również się sprawdził. 

Butelki prezentują się równie dobrze, dzięki przemyślanej kolorystyce i wzornictwie. 

Pojemnik na mleko jest bardzo wygodnym rozwiązaniem na wyjścia. Pudełeczko jest naprawdę pojemne, więc na spokojnie zmieszczą się z nim 3 pełne porcje mleka. 

Szczotka ma bardzo przemyślane rozwiązania. Końcówka z gąbeczką dla łatwiejszego mycia butelek. Mała szczoteczka chowana w rączce dużej i do tego przyssawka. To wszystko sprawia, że szczotka jest bardzo praktyczna. 

Płyn do mycia butelek sprawdza się również do mycia innych akcesoriów dziecięcych czy talerzyków. Jak najbardziej się sprawdza. 

Podsumowując jest to świetny zestaw, który przyda się każdemu dziecku. Zarówno ja jak i synek jesteśmy bardzo zadowoleni z produktów. To już kolejny raz kiedy firma Canpol ułatwia nam życie.

2024-05-21 21:49

Płyn do mycia smoczków i butelek 

To już nasza chyba 3 butelka płynu i z czystym sumieniem polecam. Fajnie domywa, nie ma zapachu, nie zauważyłam problemów brzuszowych po stosowaniu płynu. Często przemywam płynem również nowe zabawki. Jedynie co, jest bardzo lejący, trzeba sobie ustawić zatyczkę na połowie to wtedy tak dużo się go nie zużywa i służy na jeszcze dłużej:) 

Pojemnik na mleko modyfikowane 

Bardzo fajne wykonanie, zamykane pudełeczko na trzy porcję mleka. Przydatne zarówno w podróży jak i w domu, gdy z dzieckiem ma zostać inny opiekun lub do przygotowania nocnych posiłków. 

Smoczki i butelki 

Piękne kolory, bardzo uniwersalne i w końcu nie szare! Brawo canpol! Odcienie zieleni, żółtego, które początkowo mogą się wydawać chłopięco, ale będą idealne również dla dziewczynek. Plus za pudełeczka do smoczków, zarówno do przechowywania jak i dezynfekcji. Smoczki zostały przekazane dla innego dzidziusia, z racji tego że nasza córka nie jest smoczkowa. 

2024-05-13 11:23

Butelki mountains
Po pierwsze zwróciłam uwagę na wzornictwo. Delikatny, subtelny nadruk i stonowana kolorystyka. Jak dla mnie po prostu piękne. Smoczek jest miękki , więc przyjemny dla maluszka. Do tego zmniejsza ryzyko wystąpienia kolki a na to zawsze zwracałam uwagę przy wyborze butelek. 
Warto zwrócić uwagę , że jest bezzapachowy. 
Butelka jest przejrzysta , więc widać ile pokarmu ubyło. Skała na butelce jest bardzo widoczna i dzięki temu łatwo odmierzyć odpowiednią ilość wody.

Pojemnik na mleko 
Pojemnik na mleko ułatwia jego przenoszenie. Proszek się nie wysypuje i można zabrać jego odpowiednią ilość. Naprawdę fajny gadżet , z którego chętnie będę korzystała.  

Smoczki mountains
Lekkie dzięki czemu maluch z łatwością może je ssać. Wycięcie przy nosku jest doskonałym rozwiązaniem, nie utrudnia dziecku oddychania. A do tego buźka nie będzie się odparzała. 
Ważne , że smoczek nie zawiera substancji BPA , jest bezpieczny dla maluszka.

Płyn do mycia butelek
Takie płyny są najlepsze. Dzięki nim można bez ryzyka myć butelki maluszków. Naturalne składniki są tym co powinno się znaleźć w tego typu produktach , więc duży plus za ich użycie .

Szczotka do czyszczenia butelek 

Bardzo dobrze wyprofilowana szczotka, można łatwo dotrzeć do trudno dostępnych miejsc , dzięki czemu zachowujemy maksimum czystości. 

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna