BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Ciąża i poród (573 Wątki)

Zachcianki w ciąży

Data utworzenia : 2017-08-14 15:21 | Ostatni komentarz 2024-08-02 08:38

Konto usunięte

19035 Odsłony
1334 Komentarze

Jeśli jesteś w ciąży to na pewno je znasz – zachcianki ciążowe. Czym są spowodowane i czy warto im ulegać? Odpowiadamy. Więcej: https://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/15/6753-zachcianki-w-ciazy

2019-02-05 15:51

Barocco o to tak ja też przed ciążą mam zachcianki np na loda takiego i takiego ale mixy w ciąży mnie nie ominęły i były ogórki kiszone wodę piłam z ogórków później kanapki z miodem ale na szczęście nie razem na kanapce hehe

2019-02-05 13:27

Mnie ten aspekt ciąży ominął- nie mam żadnych zachcianek ani nie jestem żądna różnych dziwnych połączeń :) Wiadomo,że czasem mam na coś większą ochotę ale przed ciążą też tak było :D

2019-02-01 12:35

PauHab ja też miałam zachcianki na żelki mój to kupował kilka paczek i chował przede mną i jak naszło mnie w nieodpowiednim momencie to zawsze był przygotowany ale u mnie tylko Haribo misie wchodziły w grę haha :)

2019-01-20 23:21

Oj było ich trochę :) w pierwszej ciąży miałam mega ochotę na żelki. Gdzie się nie ruszyłam to żelki musialy być :D

2019-01-20 18:53

ja kiedyś byłam zdania że jak ciąża można sobie pozwolić na co nie co można zawsze zwalić , ale jak okazało się że mam cukrzycę ciążową i wprowadziłam dietę to kilogramów przybyło zdecydowanie mniej i się ciesze bo teraz mniej do zrzucenia . Ale też miałam zachcianki na rzeczy różne haha jak sobie przypomnę to mi się śmiać chce zwłaszcza jak patrzę na synka i myślę sobie że to wszystko Twoja sprawka wymioty , zachcianki itd i wtedy się rozczulam jak widzę go śpiącego

2019-01-20 13:14

Haha michuni A mnie w ciąży pierwszej odrzucilo od słodkiego za to tylam strasznie !

2019-01-20 12:15

Ja w pierwszej ciazy mialam takie fazy na owoce, teraz tez ostatnio, codziennie zjadam ze 2 pomarancze, jakies jablko, kiwi, banana... Nie wiem czemu :D No i zaczyna sie u mnie znowu faza na produkty mleczne, w 1. ciazy bylo to samo - ostatni miesiac mleko schodzilo w blyskawicznym tempie bo kubek mleka do sniadania i kolacji musial byc obowiazkowo. Wlasciwie nie umiem sobie tego wytlumaczyc :D A slodycze to swoja droga, ja zawsze bylam taki \"slodki pamper\" i bardzo duzo jem slodyczy, niestety. Poki co na szczescie nie odbija sie to na mojej sylwetce, ale na zdrowiu pewnie sie kiedys odbije ... :P

2019-01-19 22:15

Pati ja cała ciążę witalam się z muszla klozetowa. Parę razy się nie wyrobiłam żeby dobiec. Kilka razy dziennie przez całą ciążę.

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna