LAKTATORY I INNE PRODUKTY OKOŁOPORODOWE DO -25% TANIEJ
SPRAWDŹ >>>
Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Karmienie butelką (121 Wątki)

Sposoby na ulewanie

Data utworzenia : 2019-10-24 01:57 | Ostatni komentarz 2021-07-15 22:38

Konto usunięte

9623 Odsłony
956 Komentarze

W jakiej pozycji karmić maluszka, gdy ma problemy z ulewaniem? Dlaczego smoczek musi być dobrany do wieku dziecka? Czy po karmieniu trzeba zawsze odbić maluszka? Sprawdź, jak karmić dziecko, gdy często ulewa. Dowiedz się, jaka mieszanka mleczna sprawdzi się dla niego najlepiej. 

2019-10-24 09:08

Dokładnie, nie wszyscy mają wiedzę jak opiekować się dzieckiem, więc skoro ktos bardziej doświadczony może poradzić, to co w tym złego.

2019-10-24 09:02

czasem trzeba dobitnie cos powiedziec niesttey ja tez czesto robie aluzje , mowie cos na przykladzie mojego dziecka czy doswiadczen znajomych, rodziny - ale jak to nie pomaga to trzeba prosto z mostu

2019-10-24 09:01

No ja nie chce się wymądrzać, czasem staram się po prostu pewne problemy przedstawić na przykładzie mojej córki. Jeśli w taki sposób nie trafia to mówię otwarcie. Bo to jeszcze bardzo dużo zależy od rodziców. W tym przypadku akurat aluzje nie pomagały.

2019-10-24 09:00

tylko to zależy w jaki sposób jeszcze tą uwagę zwrócimy, bo można tylko taką aluzje dać, a nie walić prosto z mostu

2019-10-24 08:46

Ja często zwracam uwagę tej koleżance, robię to dla dobra dziecka. Ostatni raz zrobiłam to gdy mała miała czerwoną pupkę pełną potówek a rodzice na to często tak ma ale przechodzi po pewnym czasie. Wtedy nie wytrzymałam. Poradziłam co trzeba i nie ważne czy mieli żal czy nie. Ważne, że pomogłam malutkiej.

2019-10-24 08:46

tylko raz zwróciłam uwagę znajomej to sie teraz do mnie nie odzywa, ale nie mogłam patrzeć jak daje zimne mleko a potem ulewanie i ból brzuszka był. Może sie nie odzywać ,ale wiem ze chociaż mleko cieple teraz podaje.

2019-10-24 08:43

Moja koleżanka tak przepaja córkę mlekiem, ze mała ma brzuch nieproporcjonalny do reszty ciała i ulewa mleko w dużych ilosciach. A koleżanka udaje, że nic się nie dzieje. Jak są u mnie to cały dywan jest w plamach. Nie ma żalu do dziecka, nie jest niczemu winne, ale matka powinna się zainteresować, ze coś jest nie tak...

2019-10-24 08:35

mój też nie ulewał i nie ulewa no chyba ze da dużo zje i jak mu sie odbije to coś czasem wyleci

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna