LAKTATORY I INNE PRODUKTY OKOŁOPORODOWE DO -25% TANIEJ
SPRAWDŹ >>>
Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Zdrowie (654 Wątki)

Schodząca skóra z opuszków palców u rąk.

Data utworzenia : 2019-06-19 11:42 | Ostatni komentarz 2019-06-29 00:18

Rosalivan

19813 Odsłony
38 Komentarze

Cześć, mam pytanie.. Przedwczoraj zauważyłam, że córeczce schodzi skóra z opuszków palców. Robią się takie jakby pęcherzyki, tylko bez płynu i pękają. Córeczka to skubie, brzydko to wygląda i nie wiem skąd się to wzięło. Wczoraj wieczorem zauważyłam takie coś też u siebie - pełno takich malutkich pęcherzyków, które pękają i skóra schodzi. Do tego skóra jest przesuszona. Oprócz tego żadnych więcej objawów. Czy ktoś wie od czego to może być? Powinnam iść z tym do lekarza?

2019-06-29 00:18

Ja jak chciałam skierowanie dla Jasia żeby go zbadać bo mi się nie podobało jego zachowanie to usłyszałam od lekarza a po co pani. Później wyszło jak wyszło. Gdybym dostała skierowanie tak jak chciałam to może dziś byłoby inaczej. Teraz to jest gdybanie.

2019-06-28 22:33

Eh z jednej strony super że masz wszystkie badania co chcesz z drugiej nie fajnie bo lekarz widać niekoniecznie wie co robić ale dobrze mieć takiego w zapasie jak chce się badania wlansie robić A chodzić leczyć się do bardziej ogarnietego.

2019-06-28 22:18

Rena to fajnego masz lekarza ja kiedys mówiłam do doktoki ze moze bym zrobiła mu badania bo synek mial takie podkrazone oczy ze malo mi je jakby mial anemie a doktorka a gdzie pani widzi w nim anemie zeztwe dziecko a za chwile to juz pani dam to skierowanie jakby z laska a jak przyszłam z wynikani to glyouo głupiojej było powiedzieć ze moze synek ma anemie tylko powiedziała a to przepisze synkowi zelazo bo ma za malo zelaza..wiec jednak cos bylo na rzeczy .jednak mialam ja racje..i zeby człowiek musial sie prościc o skierowanie a oni laske robią...brak czasem słów.

2019-06-27 00:41

Sam nie mógł zagłębić się w temat. Tylko dobra chcesz czytałaś do dostaniesz skierowanie bo ja nie wiem o co chodzi. To może sama sobie będziesz skierowania wypisywać bo skoro umiesz pisać to zrobisz to lepiej. Sorry ale takie odniosłam wrażenie po odpowiedzi tego lekarza.

2019-06-26 18:20

To też mam takiego lekarza co to ja mu mówię jakie badania bym chciała i mi wypisuje. Sam nie do końca to ogarnia. Raz mi powiedział że ja skoro na ten temat już poczytałam to wiem więcej niż on, myślałam że zejdę z tego krzesła.

2019-06-26 16:27

Ja teraz jak chcę maść to mówię lekarzowi jaką chcę i mi taką przepisuje. Gdyby dziecko wzięło to jest bezpieczne.

2019-06-26 14:10

Oj ja wiem, że to zależy od przepisu lekarza jakie podłoże zaleci. Sama w życiu trochę tych maści receptowych się narobiłam, więc wiem jakie są różnice. I niestety widać czasami lepsze i gorsze składy ;)

2019-06-26 10:00

Czyli jak dobrze rozumiem, że nie byliście z tym u lekarza. Teraz zostaję ci się tylko obserwacja czy problem nie powraca. Mógł być to stary naskórek ale to dość dziwnie wyglądało takie schodzenie. Może taka natura albo jednorazowy przypadek.

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna