BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Lista Mam Testerek sierpień 2019

Data utworzenia : 2019-08-02 16:15 | Ostatni komentarz 2019-09-25 19:22

MamyCanpolu

7803 Odsłony
305 Komentarze

Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów ze sterylizatorem i butelkami. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

2019-09-02 00:18

Justynamamajasia a mi się tak zupełnie nie wydaje każdy ma prawo podzielić się swoim doświadczeniem czy też zdaniem i każdy je wyraża nikt tu nie dominuje i nawet nie próbuje nie wiem skąd takie wnioski wyciągnęłas. Zarówno ja jak i rena piszemy o takich sytuacjach z doświadczenia nie raz z magazynem z hurtowni miałam do czynienia i pomimo że mi mówiono że jest i rezerwowano to potem jak odbierałam zamówienie okazywało się że nie wszystko było pomimo że przez telefon ustalala pani co jest i czego nie ma mówiła zdarza się tak że niby na stanie jest ale fizycznie tego nie ma tak to bywa w magazynach. A co do niekompetencji to że raz się popełnilo błąd to nie znaczy że jest się niekompetentnym szczerze mówiąc to jestem mega zszokowana takim stwierdzeniem bo każdy może popełnić błąd i każdy jakieś błędy popełnia sek w tym by 2 razy tego samego błędu nie popełnić rozumiem jeśli osoba notorycznie robi błędy i powtarza je a co innego jeśli się zdarzy błąd nie znamy sytuacji osoby która taki błąd popełnia może ma trudna sytuację a może tym razem po prostu miała gorszy dzień. Ale to że raz się błąd popełnilo to nie znaczy że jest się niekompetentnym a przy okazji warto też pamiętać że magazyn to zupełnie inny oddział że tak ujme niż redakcja mam canpolu one nie mają wpływu na to jak magazyn działa i na pewno nikt też nie bierze z magazynu od razu rzeczy bo to magazyn wydaje do wysyłki produkty. Oprócz tego nawet może być sytuacja ze tu nawet magazyn nie jest winny bo np miała przyjść dostawa tych też rzeczy a np producent nie wyrobił się z dostawą dostawa się opóźnila i trzeba czekać nie ma co gdybac mogą być różne scenariusze i niekiedy nie jest to zależne od ludzi równie dobrze mogły zawieźć maszyny produkujące produkt a przecież maszyna to maszyna nie można oskarzyc jej o niekompetencje wszystko ma prawo się popsuć jak i każdy moze popełnić błąd nawet najbardziej kompetentna osoba popełnia błędy nie ma osób które są nieomylne

2019-09-01 23:30

Na forum są osoby dominujące. Jak jedna napisze to pozostałe trzymają stronę i boją się wychylać. Dlatego to ja jestem ta zła bo wyrwałam się przed szereg mówiąc to co każda myśli i rozmawia w domu, a boi się napisać w prost bo zaraz będzie na nią nagonka. Samych siebie nie da się oszukać.

2019-09-01 21:41

Wiecie co, a ja podchodzę do tego tak, że jak dostanę to będzie super, a jak nie to trudno. Jak powiedziała wcześniej Michuni darowanwmu koniowi nie zagląda się w zęby. Jak trzeba czekać, to czekamy i po co dyskutować tak naprawdę co tam zaszło albo się denerwować.

2019-09-01 18:40

Brak na stanie jest możliwy. Osoby ustalajace nagrody nie są magazynierami. Mają informacje o stanie, a nie zawsze to co powinno być teoretycznie jest i fizycznie. Mogła zajść pomyłka na tej linii i rezerwacja zniknęła. Gdy testy startują to MC nie idą na magazyn i nie zbierają nagród a potem u siebie w pokoju na półeczce nie trzymają.

2019-09-01 15:17

Justyna trochę przesadzasz

2019-09-01 11:02

Wątpię by tak było Asia. W takich sytuacjach już pewna pula musi być odłożona. Jeśli jest tak jak mówisz to osoba jest po prostu niekompetentna.

2019-09-01 08:36

Sylwia dobrze powiedziane nie ma co myśleć tylko czekać cierpliwie . Paczki na pewno dojdą i nie ma co wymyślać dlaczego ich nie ma .

2019-08-31 10:02

Justynamamajaisia może się zdarzyć że byly do testów a ktoś omyłkowo powiedzmy je wydał i stąd opóźnienie niekiedy i tak może na magazynie się zdarzyć nie raz widziałam taka sytuacje z hurtownia jak pracowałam że wlamsie tak się zdarzało powiedzmy że towar miał być na stanie

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna