BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Ciąża i poród (573 Wątki)

Zęby w ciąży i krwawiące dziąsła

Data utworzenia : 2017-04-11 15:11 | Ostatni komentarz 2023-08-04 20:16

Konto usunięte

17461 Odsłony
1073 Komentarze

Jak to u was kobietki jest z zębami w ciąży? Bardziej Wam się psują ? Niby ciąża niekorzystnie wpływa na uzębienie i podobno nie należy leczyć zębów w czasie ciąży. Ja osobiście na razie mam zdrowe zęby, jedynie krwawienie z dziąseł mam i nie mogę sobie z nimi poradzić. Polecacie coś na krwawiące dziąsła ?

2019-11-28 09:50

Odlamienianie napewno mam z głowy bo raz w roku się odkamienia zazwyczaj a i mnie nie było wielkiej potrzeby więc teraz nic nie urośnie tak szybko :) 

2019-11-28 08:19 | Post edytowany:2019-11-28 08:19

Natinka to może jedno będziesz miała z głowy - odkamienianie

2019-11-26 09:03

Aiisa trochę mnie po cieszyłas zacznę się dowiadywać co o tym sądzą dentyści inni. A co do kamienia to 2 miesiace temu miałam odlamienianie i praktycznie nie było wcale kamienia więc to akurat nie będzie już u mnie konieczne 

2019-11-25 22:40

Natinka ona robiła w 3 trymestrze wiem że jakoś zostało jej chyba 8 tygodni do terminu czy nawet mniej dokładnie nie powiem bo już nie pamiętam ale wiem że już miała duży brzuch i jej dentysta aż kazała zrobić przed porodem ba nawet po leczeniu mówiła że wskazane jest odkamienienie zębów dla dziecka by nie przenosić różnych bakterii też calujac. 

2019-11-25 22:37

Ja dostałam pastę meridol jak w kolejce u rodzinnej czekałam ale jeszcze nie wypróbowałam

2019-11-23 20:50

Aiisa a kojarzysz może kiedy koleżanka to załatwiła? Ja teraz trochę boję się iść nawet ze względu że powiedzą mi że za późno sobie przypomniałam (mimo że to moja dentystka odradzila robienia w ciąży) 

2019-11-23 18:57

Natinka  dużo zależy od czasu jaki się ma też bo czszto trzeba poczekać po leczeniu ileś czasu po prostu aby zalepic ale jak jest szansa z czasem się wyrobić przed porodem to można spokojnie wsystsko w czasie ciąży zrobić wiem bo koleżanka robiła kanałowe leczenie w ciąży i przed porodem miała wssytsko już ok wyleczone i zrobione. 

2019-11-23 13:45

Mnie w obu ciążach bardzo krwawiły dziąsła, po ciąży to ustąpiło. Pomogła mi pasta elmex i meridol. Ponoć dobra jest też pasta sensodyne. 

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna