BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Laureatki lipcowej edycji programu testowego 2022

Data utworzenia : 2022-08-12 13:02 | Ostatni komentarz 2022-09-05 19:28

Wątek edytowany: 2022-08-12 13:02

Konto usunięte

2008 Odsłony
110 Komentarze

Drogie Mamy, dziękujemy za wspaniałą aktywność na forum. 

wytypowałyśmy 20 laureatek/ów lipcowej edycji programu testowego, które otrzymają zestawy Exotic Animals 

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy

Dodatkowo chciałybyśmy podarować 4 aktywnym mamom, które nie dostały się do rankingu termosy na posiłki :

MamaEm

Nelia:*

Xyz

MamaRóżaM 

Wszystkim laureatom gratulujemy. Czekamy na Wasze opinie na temat produktów po przetestowaniu. Mamy do Was gorącą prośbę o podzielenie się opinią o produktach w wątku testerskim, który zaraz założymy i  na Ceneo. 

2022-08-19 22:21

Oj tak na termosik najbardziej czekałam. Teraz jeździmy prosić gości na chrzest małego więc się przyda do przewiezienia Jedzonka dla córki 

2022-08-19 22:17

i termos dotarł do nas:) właśnie muszę przeprowadzić taki test, po ilu godzinach woda nadal będzie ciepła, ciekawe jak to wypadnie:)

2022-08-19 10:32

I u mnie paczuszka, dziękuję :*

Termosa nie mogłam się doczekać, fajny, podoba się a przede wszystkim praktyczny, na pewno przyda się nie raz. Nawet i w domu, czasami jak się zrobi obiadek a dziecko nie ma ochoty to cyk do termosu i za jakiś czas można podać.  Tylko pokrywkę od niego muszę dobrze wpasować bo inaczej się krzywo zakręca, ale mam nadzieję z czasem się wyrobi.

Widziałam testy na Ig, jak wlewano gorącą wodę i mierzono temperaturę po kilku godzinach i znowu po kolejnych. To termos wypadł bardzo dobrze. 

Co do łyżeczek to ja je uwielbiam. Przy starszakach miałam. Szczególnie polecam przy niejadkach. Do znudzenia bawiłam się w zabawę, że zgaduję co będzie na obrazku, on zjada z łyżeczki a ja jestem bardzo zaskoczona, że to nie to co obstawiałam. 

A i kształt, wielkość, wyprofilowanie - wszystko na plus. oczywiście to nie są te "pierwsze łyżeczki"

2022-08-19 06:35

Miśka ja się już wielokrotnie spotkałam z tego typu łyżeczkami z firmy Canpol Czy to u znajomych czy to u rodziny która ma małe dzieci także chyba nie jest to żadna nowość po prostu tylko czasami zmieniają ich grafikę i wygląd nie są one zbyt małe wręcz powiedziałabym że dość duża kształt też mają taki dosyć specyficzny bardziej już jak łyżka dla dorosłej osoby natomiast mój brzdąc już wczoraj jedna z nich testował wcinał jogurcik i był  bardzo zadowolony on już bardzo ładnie potrafi posługiwać się widelcem natomiast z łyżką bywa że ma delikatny problem ale coś czuję że podczas testowania tych łyżeczek będzie miał fantastyczną okazję aby w końcu nauczyć się manewrować odpowiednio właśnie tego typu sztućcami w ogóle wczoraj razem odpakowywaliśmy paczkę i bardzo fajnie patrzy się na jego reakcję dawniej gdy był mniejszy również przeważnie zawsze otwierał paczkę ze mną ale jeszcze tak nie do końca rozumiał co do czego służy oglądał bardziej opakowania a później w trakcie to ja przydzielałam mu w  odpowiednim momencie odpowiedni produkt który pasował do niego Wiekowo aby przetestować Natomiast teraz wygląda to w ten sposób że gdyby się dało i Gdyby mama pozwoliła on od razu odpakował by wszystko Akurat w tej paczuszce znajdowały się rzeczy odpowiednio pod jego wiek więc teoretycznie moglibyśmy otworzyć wszystko naraz ale po prostu będziemy robić to stopniowo co kilka dni tak aby dany produkt również był dla niego nowością a on żeby w pełni mógł pokazać mi Swoje zainteresowanie nim ogólnie miseczka z przyssawką też od razu poszła w ruch mój mały nie jest jakimś dużym zwolennikiem owoców miseczkę sam sobie od pakował od razu dał mi ją do umycia i pokazał żeby borówek nasypać mu do środka widziałam twojego reakcji że również bardzo spodobała mu się grafika bo kilkakrotnie pokazywał mi paluszki na znajdującą się na łyżeczkach i miseczce koale

Ja osobiście najbardziej ciekawa jestem tego termosa w pierwszej chwili trochę się zdziwiłam bo na zdjęciu wyglądał on na odrobinę większy ale później przemyślałam sprawę i Przecież to ma być gabaryt na posiłek przeznaczony dla dziecka Więc chyba jednak będzie idealny dodatkowo trzeba będzie zabrać go ze sobą czy to do torby czy do plecaka więc też dobrze bo będzie pasował do tych wszystkich przegródek które znajdują się właśnie że tego typu plecakach torbach bo tak naprawdę jego szerokość jest tylko odrobinę większa jak butelka czy też jakiś bidon na temat tego jak nam się użytkował od enter musi będziemy wypowiadać się z synkiem trochę później natomiast już czuję że będzie to strzał w dziesiątkę my bardzo często wychodzimy z domu na całe dnie robimy sobie wycieczki powoli lato będzie dobiegać końca więc tym bardziej będziemy robić wszystko żeby jak najwięcej jeszcze skorzystać z tej pogody i słonecznych dni w niedługim czasie dziadkowie zaproponowali nam Wypad z małym do zoo i taką wspólną rodzinną wycieczkę więc już w ogóle dla mnie rewelacja myślę że ten produkt przyda nam się nieraz często z małym również chodzę na pobliski plac zabaw gdy tam idziemy to wybieramy się nawet i na dłuższy okres czasu syn sie bawi później zalicza drzemke w wózku ja w tym czasie mam okazję aby wypić sobie ciepłą kawę z termosa i poczytać jakąś książkę i po prostu trochę nas tam schodzi przeważnie gdy mały obudzi się z takiej drzemki daję mu cokolwiek jakiś owoc jakąś przekąskę żeby coś po prostu zjadl i nie był głodny do momentu aż wrócimy do domu Teraz już nie będę musiała tak robić wystarczy że zabiorę ze sobą Właśnie posiłek w termosie i od razu będę mogła podać dla mnie w ogóle tego typu produkt to jest całkowita nowość nie wiem czy coś takiego z innej firmy jest dla dzieci często do tej pory spotkałam się z termosami kubkami termicznymi przeznaczonymi jako produkt dla dzieci ale na ciepły napój natomiast nigdy wcześniej nie trafiłam na taki termos przeznaczony na przenoszenie posiłków więc jestem zachwycona

2022-08-18 22:45

Dziekujemy bardzo, termos dziś dotarł i nie mogę się doczekać kiedy go wypróbujemy bo napewno się przyda nie raz.

2022-08-18 22:25

U nas też paczuszka już dotarła tanio. Ale nie macie wrażenia że te łyżeczki są duże ? Pierwszy raz takie widzę

2022-08-18 20:46

hmmm trochę mnie zmartwiłyście bo ja nie dostałam sms i termosik nie dotarł?

Aniss oj no powiedz nam:D

2022-08-18 13:25

paczka i do mnie trafiła piekne talerzyki i miseczka termos ogólnie cała zastawa stołowa;)

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna