BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Laureatki listopadowej edycji programu testowego 2022

Data utworzenia : 2022-12-16 18:22 | Ostatni komentarz 2023-01-02 20:46

MamyCanpolu

1565 Odsłony
115 Komentarze

Drogie Mamy, dziękujemy za aktywność na forum. W tym miesiącu wytypowałyśmy 20 laureatek listopadowej edycji programu testowego, które otrzymają zestaw zabawek MOUSE

Listę laureatek znajdziecie na:

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy

Gratulujemy :)

2022-12-23 21:04

Mi w zeszłym roku orsed świętami paczkomaten zginęły 2 paczki 

2022-12-23 21:00

przed świętami to jednak zawsze tak jest ze kurierzy mają mase roboty... paczkomaty przepełnione. u mnie kurier był ostatnio o 21:00 :O

2022-12-23 13:39

Pina to rzeczywiście nie miła sytuacja, 

moja koleżanka z pracy natomiast nie dostała paczki od 20 grudnia i zadzwoniła i nie wiedzą gdzie jest ta paczka:P

2022-12-23 09:46

Temat paczek przed świętami to już jest dla mnie dziewczyny po prostu Totalna porażka Rozumiem że mają dużo roboty ale już po prostu dosłownie odechciało mi się tej paczki ja się pomału zbieram bo niedługo muszę wyjść jeszcze parę spraw przed świętami dzisiaj się nastawiałam że już raczej nie ma opcji żeby ta paczka przyszła i przed chwilą dostaję sms-a że znowu paczka dzisiaj zostanie dostarczona tylko co najlepsze numer telefonu do zupełnie innego kuriera i jeszcze takiego u nas nie było próbowałam się z nim skontaktować żeby umówić się gdzie ma zostawić mi paczkę albo żeby zostawił u sąsiada No to oczywiście standardowo nie idzie się dodzwonić Aż jestem ciekawa czemu taka zmiana obrotu spraw czy Tamten kurier nie podał i zrezygnował z dostarczenia paczek czy po prostu dołożyli kogoś jeszcze do pomocy bo nie był w stanie się wyrobić Mam nadzieję że dzisiaj do mnie już ta paczka dotrze i że w ogóle niedługo kurier przyjdzie bo nie mam ochoty naprawdę kolejny trzeci dzień siedzieć w domu po to żeby odebrać paczkę której wciąż nie ma

2022-12-22 21:48

Ja miałam sytuacje że paczka z soboty przyszła mi w środę a wczoraj nadana do paczkomatu dziś już była więc mają kurierzy masę roboty 

2022-12-22 20:43

Ja właśnie tak czekałam na paczkę do paczkomatu, zamówiona w weekend i dopiero dzisiaj ją włożył, natomiast pampersy zamówiłam wczoraj i dzisiaj już były paczki do odebrania, az byłam w szoku;D

2022-12-22 20:21

Do nas dziś paczka dotarła :) i też jestem w ogromnym szoku jakie te zabawki są wielkie ! no tego się nie spodziewałam ,że będą takich dużych gabarytów :D 

2022-12-22 15:23

Nelia  właśnie problem w  tym że z kurierem od wczoraj nie mogę się skontaktować totalnie od grudnia mamy zupełnie nowego kuriera który był u mnie do tej pory tylko raz i to w ogóle zupełnie inną paczką nie z canpolu więc jeszcze tak nie kojarzy Tamten kurier który był przed nim to już wszystko wiedział nawet jak zdarzyła się jakaś pomyłka że na paczce nie był wpisany numer telefonu albo nie dokładny adres to on i tak po imieniu i nazwisku wiedział do kogo jest paczka wiedział gdzie ją przynieść można było się z nim ugadać dosłownie na wszystko nawet właśnie i na to żeby zostawił u sąsiada gdzieś pod altaną gdziekolwiek z tym nie idzie się skontaktować do GLS też próbowałam już dzwonić kilka razy czas oczekiwania na połączenie ponad 15 minut po kilku minutach oczekiwania połączenie samo przerywa więc chyba się nie dowiem Gdzie jest moja paczka Jedyne co przyszło mi dzisiaj do głowy to to że może właśnie Canpol gdzieś Zrobił Błąd w adresie albo nie wpisał numeru telefonu i kurier przez to że jest nowy nie może się ze mną skontaktować nie wie gdzie dokładnie ma paczkę dostarczyć bo jeszcze patrzyłam dzisiaj z ciekawości na tą ogólną stronę GLS żeby zorientować się Gdzie aktualnie znajduje się moja paczka i koło południa pokazywał mi że ponownie jest w doręczeniu Natomiast teraz Gdy patrzyłam po południu to już od 14:00 godziny jest z powrotem na magazynie także nie wiem może po prostu mają faktycznie tyle roboty że przyniesie mi ją dopiero jutro ale trochę to nienaturalne coś mi tu śmierdzi Myślę że chyba wkradł się jakiś błąd a kurier właśnie przez to że jest świeży nie wie jak dostarczyć paczkę po prostu najzwyczajniej w świecie wróci ona do nadawcy i będą musieli wysłać mi ją ponownie po świętach No chyba że się miło zaskoczę i jeszcze dotrze ona do mnie jutro

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna