BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Laureatki marcowej edycji programu testowego 2022

Data utworzenia : 2022-04-11 12:14 | Ostatni komentarz 2022-05-11 13:50

Konto usunięte

2554 Odsłony
98 Komentarze

Drogie mamy, 

wytypowałyśmy laureatki marcowej edycji programu testowego. W kwietniu nianię elektroniczną i smoczki Sleepy Koala będą testować użytkowniczki, których listę najdziecie na: 

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy 

Laureatki prosimy o napisanie w komentarzu  pod wątkiem czy smoczki mają być dla chłopczyka czy dziewczynki. 

2022-04-11 13:34

O super wiadomość, dziękuję. Wybieram kolor dla dziewczynki.

Dziewczyny ja w kwietniu praktycznie się nie udzielałam, ale w marcu się starałam na tyle ile mogłam i dzieci mi pozwoliły no zależało mi. Wiem co to za uczucie jak się udziela stara poświęca czas a tu nic. Może redakcja bierze po uwagę np osoby które udzielały się w danym dniu, albo skomentowały określony post, albo dodały wątek no trudno wyczuć.

2022-04-11 13:08 | Post edytowany:2022-04-11 13:26

Wiecie co Aniss tak pisała aczkolwiek była aktywna . Może nie tak często jak zawsze,ale komentowała. Natomiast komentarzy Kasi nie kojarzę może pisała gdzieś gdzie ja się nie udzielałam,albo nie zwróciłam uwagi. Znowu Agata widziałam ,że była aktywna bo jej i Aniss komentarze kojarzę bo z pewnością na nie odpowiadałam . 

2022-04-11 12:54

Czyli dobrze pamiętam. Trochę się zdziwiłam, dobra, może nie trochę.. bardzo, bo jednak wyniki powinny być brane w danym miesiącu, a nie z kolejnego, nie wszyscy użytkownicy walczą o nagrody do testów w każdym miesiącu. Tak jak ja, w tym odpuściłam i nie piszę, dodałam jedynie opinię i na tym moja aktywność się w tym miesiącu skończyła.

2022-04-11 12:44 | Post edytowany:2022-04-11 13:41

Agata Ar też mi się tak wydaję i Kasia i Aniss na początku miesiąca pisały właśnie, że marzec odpuszczają a  twoje posty pamiętam więc nie wiem  z kiedy są to wyniki:( dziękuję za możliwość testowania i gratuluję innym mamusiom;) 

Wybieram kolorki dla chlopca

2022-04-11 12:38

Hej! Mam wrażenie, że wyniki są jednak brane z dnia opublikowania wyników, a nie z końca miesiąca, jestem zaskoczona, że nie ma mnie w rankingu, ponieważ w zeszłym miesiącu byłam aktywna na forum, a właśnie w tym miesiącu odpuściłam ponieważ mam termometr i dałam szansę innym mamom. W rankingu są dziewczyny, które w zeszłym miesiącu napisały, że odpuszczają, a z kolei w tym miesiącu od początku piszą. Dziwne. Dla wszystkich dziewczyn gratulacje.

2022-04-11 12:30

Super :) jak tylko mała będzie spać w swoim pokoiku to bardzo się przyda taka nianią :) 

Poproszę o smoczki dla chłopca bo będzie to prezent dla siostry :) oczywiście napisze jej opinie na ich temat po przetestowaniu 

2022-04-11 12:25

Poproszę o kolor dla chłopczyka.😊 Tak się cieszę że się udało. Jedna rzecz do wyprawki mniej.  Naprawde bardzo się cieszę bo już myślałam że się nie      

2022-04-11 12:24

Jestem zachwycona ! na nowym mieszkaniu to będzie dla nas mega pomocne urządzenia <3 nie mogę się go doczekać :) gratuluję reszcie dziewczyn ! świetnie, że ponownie 12 mam z forum testuję :) bardzo miłe rozwiązanie ze strony Mam Canpolu :)

Wybieram kolor dla chłopca

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna