BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Laureatki marcowej edycji programu testowego 2022

Data utworzenia : 2022-04-11 12:14 | Ostatni komentarz 2022-05-11 13:50

Konto usunięte

2560 Odsłony
98 Komentarze

Drogie mamy, 

wytypowałyśmy laureatki marcowej edycji programu testowego. W kwietniu nianię elektroniczną i smoczki Sleepy Koala będą testować użytkowniczki, których listę najdziecie na: 

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy 

Laureatki prosimy o napisanie w komentarzu  pod wątkiem czy smoczki mają być dla chłopczyka czy dziewczynki. 

2022-04-21 21:44

Właśnie szkoda ze musi być ta jedna część cały czas pod kablem i szkoda ze nie ma kamerki.. :(

2022-04-21 20:03

Ja musiałam się ze swoją rozstać, bo coś nie tak działa, ale mam nadzieję, że problem będzie szybko zdiagnozowany i wróci do mnie:)

2022-04-21 16:09

Niania jest super taka kapaktowa nie duża super jest też to że ma akumatorki w komplecie i dużo super funkcji jak melodyjki,lampkę :) jedyny minus ten niani dla dziecka jest taki że musi być podłączona caly czas do prądu a jednak nie mamy ordy łóżeczku kontaktu żeby dziecko nie wkładało palców poza tym rewelacyjny gadżet i bardzo przydatny a jeśli chodzi o smoki ? Super śliczne są , dzięki temu że święta nie ma problemu z namierzeniem w nocy 

2022-04-21 15:49

Smoczki są super, ja lubię takie świecące w ciemności. Miałam jedne takie z lovi i były mega. Te też są fajne my już używany i łatwo w nocy je znajduje . Niania jeszcze u nas tylko testowana była bo zacznę używać tak naprawdę na nowym mieszkaniu bo tam będzie wieku metraż i będę miała daleko z kuchni do sypialni ,teraz za ścianą mały śpi to wszystko słyszę. U mnie mąż z córką się na razie bawili walkie talkie z jednego pokoju do drugiego. Także na chwilę obecną to było używane ,a reszta sprawdzona jak działa. Ja myślałam,że będzie niania większa, a ona maleńka 

2022-04-21 15:45

Ja się cieszę ze smoczków już mamy smoczki na początek i drugie na później

2022-04-21 09:32

Smoczki są super z tego co widzę to niestety jednak mojemu synkowi nie bardzo przypadły do gustu Ale spróbujemy jeszcze może podejdą natomiast jeśli chodzi o noanie to już jestem bardzo zadowolona po kilku dniach widzę że jest to sprzęt który bardzo mi się przyda w szczególności gdy maluch śpi a ja na przykład chcę wyjść powiesić pranie Często też przydaje mi się z rana gdy syn jeszcze śpi a ja wychodzę robić coś w kuchni i przymykam mu drzwi do pokoju aby go nie obudzić także u mnie to będzie bardzo bardzo przydatny sprzęt Ja również byłam zaskoczona bo w ogóle myślałam że przyjdzie tylko jedna kapsuła smoczków A to zaskoczenie 2 w ogóle ja byłam na maksa zaskoczona bo przyszły mi dwie takie same paczki na szczęście szybko się po łapałam że coś jest nie tak skontaktowałam się z Canpol i już jedna paczka wędruje do nich być może po prostu komuś z was nie wysłali A ja przez pomyłkę dostałam dwie

2022-04-21 09:24 | Post edytowany:2022-04-21 09:25

Mama heli nam sie jeszcze nie zdarzylo zgubć smoczka, 

smoczki sa super, bo świecą w ciemności :D

2022-04-21 05:56

Ewunia masz racje ja nawet myslalm ze musi sie ta czesc naladować;) 

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna