Konkursy i promocje (271 Wątki)
Opinie testerek edycji listopadowej programu testowego 2022: zestaw zabawek MOUSE
Data utworzenia : 2022-12-19 11:55 | Ostatni komentarz 2023-01-29 16:10

Prosimy testerki zestawu zabawek MOUSE o opinię w komentarzu na temat testowanych produktów.
2023-01-29 16:10
Wszystkie zabaweczki są super, nasz maluszek jak i większa córką są zachwyceni :) Zabawki mają na sobie fajnie materiały dzięki nim dziecko poznaje różne struktury.
Lusterko mega duże, bardzo dobrze sprawdza się w podróży, dzięki niemu czuje się bezpieczniej i cały czas maluszka mam pod kontrolą.
Pozytywka super łatwa w użytku i pięknie wyglądająca, od pierwszego dnia zamontowana w łóżeczku, maluszek po przebudzeniu zawsze zawiesza na niej oko.
Ogromny miś myszka- sama wyłam zaskoczona jego wielkością i miękkością jest super, on skradł serce mojej starszej córki, śpi z nią \, je i spędza każdą chwilę z nią. ma w środku dzwoneczek dzięki niemu wiem kiedy córka już wstała :)
Przytulanka z gryzaczkami super sprawdza się przypięta do maty i w wózku, synek najbardziej ją polubił ponieważ ma ze sobą gryzaczki, dzięki nim masuje sobie dziąsełka..
2023-01-09 12:55
Cała kolekcja jest po prostu odpowiednio przemyślana jak by miała przechodzic z kazdego etapu rozwojowego dziecka na kolejny szczebel;) poczynajac od pozytywki dla najmłodszych, grzechotkę kiedy umie już maluch coś chwytać w rączce po pluszankę z którą końcowo bedzie spał maluch;)
Tak sobie myśle że nie raz te zdjecia na stronach w necie nie odzwierciedlają stanu rzeczywistego zabawek;) zarówno wykonania;) jak i wielkości i tutaj dowód w kolekcji Mouse;)
Lusterko:
Mega duże;) od razu zamontowane do autka i podróżuje z nami odkąd zostało wyjęte z pudełka;) montaż nie sprawia problemu i można bardzo łatwo go nałożyć na zagłówek siedziska, myślę ze sprawdzi się również dla brzdąca który poznaje cały świat jak również swoje odbicie;) lusterko ma dobrą widoczność jeśli chodzi o kierowcę ;)
Pozytywka:
Bardzo starannie wykonana, solidna i na pewno posłuży nie jednemu maluchowi, materiał jest bardzo dobrej jakości a samo wykonanie nie ma nic do zarzucenia.
Pozytywka jak wiekszość pozytywek prosta w obsłudze a dźwięk jak przystało na pozytywkę miły dźwięk dla ucha;)
Przytulanka z gryzaczkami:
Jak dla mnie bardzo fajna zabawka wielkość jak i samo wykonanie w sam raz do rączek małego brzdąca;) myszka posiada 3 kolorowe gryzaczki o różnych kształtach które świetnie się u nas sprawdzają w momencie wyżynania się 4;( jedyne co bym zmieniła;) to odczepianie gryzaków aby można było je łatwiej czyścić;) bardzo wygodny klips w pluszance sparwia ze można zawiesić Myszkę w przeróżnych miejscach wózku samochodzie czy chociażby łóżeczku;)
Big Myszka Przytulanka;)
Mega duża przytulanka zdjęcia w internecie nie odzwierciedlają wielkości tego Pluszaka;)
Duża myszka mieciutka lekka spragniona przytulania małego brzdąca;)
Jestem pod wrazeniem wykonania calejkolekcji wiec jeszcze raz napiszę ze mi bardzo przypadł do gustu materiał z jakiego zostały zabawki wykonane, materiał jest miły ale zarazem mocny i solidny. Uwage na dzień dobry z zabawką od razu przykuło lusterko;) chyba najważniejszy element;) Nie zabrakło różnież piszczka jak również grzechotki w całej zabace.
Zabawka z piszczkiem:
Super zabawka dla malucha który zaczyna chwytać różne przedmioty, lekka mieciutka dodatkowo z gryzakiem jak równiez z piszczkiem;) podobnie jak w pluszance mocowanej do wózka zmienila bym mocowanie gryzaczków aby ułatwić czyszczenie;)
Myszka z przytulanka:
Super szmatka z która nie jedna dziecko zapewne zaśnie ;) super opcja zamiast zasypiania z pieluszkami, myszka wykonana z bardzo mieciutkiego materiału główka myszki zawiera grzechotkę co jest dodatkowym atutem zabawki;)
2023-01-09 12:52
Cała kolekcja jest po prostu odpowiednio przemyślana jak by miała przechodzic z kazdego etapu rozwojowego dziecka na kolejny szczebel;) poczynając od pozytywki dla najmłodszych, grzechotkę kiedy umie już maluch coś chwytać w rączce po pluszankę z którą końcowo bedzie spał maluch;)
Tak sobie myśle że nie raz te zdjecia na stronach w necie nie odzwierciedlają stanu rzeczywistego zabawek;) zarówno wykonania;) jak i wielkości i tutaj dowód w kolekcji Mouse;)
Lusterko:
Mega duże;) od razu zamontowane do autka i podróżuje z nami odkąd zostało wyjęte z pudełka;) montaż nie sprawia problemu i można bardzo łatwo go nałożyć na zagłówek siedziska, myślę ze sprawdzi się również dla brzdąca który poznaje cały świat jak również swoje odbicie;) lusterko ma dobrą widoczność jeśli chodzi o kierowcę ;)
Pozytywka:
Bardzo starannie wykonana, solidna i na pewno posłuży nie jednemu maluchowi, materiał jest bardzo dobrej jakości a samo wykonanie nie ma nic do zarzucenia.
Pozytywka jak wiekszość pozytywek prosta w obsłudze a dźwięk jak przystało na pozytywkę miły dźwięk dla ucha;)
Przytulanka z gryzaczkami:
Jak dla mnie bardzo fajna zabawka wielkość jak i samo wykonanie w sam raz do rączek małego brzdąca;) myszka posiada 3 kolorowe gryzaczki o różnych kształtach które świetnie się u nas sprawdzają w momencie wyżynania się 4;( jedyne co bym zmieniła;) to odczepianie gryzaków aby można było je łatwiej czyścić;) bardzo wygodny klips w pluszance sparwia ze można zawiesić Myszkę w przeróżnych miejscach wózku samochodzie czy chociażby łóżeczku;)
Big Myszka Przytulanka;)
Mega duża przytulanka zdjęcia w internecie nie odzwierciedlają wielkości tego Pluszaka;)
Duża myszka mieciutka lekka spragniona przytulania małego brzdąca;)
Jestem pod wrazeniem wykonania calejkolekcji wiec jeszcze raz napiszę ze mi bardzo przypadł do gustu materiał z jakiego zostały zabawki wykonane, materiał jest miły ale zarazem mocny i solidny. Uwage na dzień dobry z zabawką od razu przykuło lusterko;) chyba najważniejszy element;) Nie zabrakło różnież piszczka jak również grzechotki w całej zabace.
Zabawka z piszczkiem:
Super zabawka dla malucha który zaczyna chwytać różne przedmioty, lekka mieciutka dodatkowo z gryzakiem jak równiez z piszczkiem;) podobnie jak w pluszance mocowanej do wózka zmienila bym mocowanie gryzaczków aby ułatwić czyszczenie;)
Myszka z przytulanka :
Super szmatka z która nie jedna dziecko zapewne zaśnie ;) super opcja zamiast zasypiania z pieluszkami, myszka wykonana z bardzo mieciutkiego materiału główka myszki zawiera grzechotkę co jest dodatkowym atutem zabawki;)
2023-01-08 17:28
Z całej kolekcji pluszowych zabawek Mouse każda przytulanka może stać się pierwszym, najlepszym przyjacielem dziecka. Zabawki przeznaczone od wieku 0+ czyli pierwsze miesiące które mają duże znaczenie dla rozwoju dziecka. Zabawki pobudzają sensoryke, różne materiały stymulują zmysły czucia, dotyku, dzięki grzechotkom angażują również słuch. Kolorystyka zabawek jest z przewagą żółtego co sprawia że mogą być zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. Wszystkie są mega miękkie i miłe w dotyku. Największa pluszowa myszka z piszczkiem i lusterkiem jest naprawdę dużych gabarytów, uwaga mojego dziecka skupiła się na lusterku, można ją też posadzić jako ozdoba na półce. Pluszowa myszka z grzechotką i kocykiem jest bardzo lekka i polecam ją dla najmniejszych, może zostać ulubioną przytulanką do snu na bardzo długo. Zabawka z piszczkiem i gryzakiem polecana jest przy ząbkowaniu, jest mała i poręczna, idealna do nauki chwytania w rączki a przy naciśnięciu zabawnie piszczy. Przytulanka dla niemowląt z aż 3 gryzakami i super zaczepem można przyczepić do wózka i zabrać na spacer bez obaw że się zgubi, zabawka posiada również w środku grzechotkę. Zabawka z pozytywką chyba nasza ulubiona! słodka myszka przytulona do księżyca z gwiazdką, można ją przywiązać do łóżeczka lub do wózka, gdzie chcesz, spokojna melodia jest idealna do snu i nie potrzeba baterii. Cieszę się również że mam przyjemność testować lusterko samochodowe do obserwacji dziecka, gdyby nie Canpol nie wiedziałabym o takich przydatnych zabawkach. Lusterko ma zaczepy które umożliwiają mocowanie również do łóżeczka, moje dziecko słodko się uśmiecha do swojego odbicia więc wiem że sprawia mu to radość a dla matki uśmiech dziecka jest jak miód na serce.
2023-01-06 17:41 | Post edytowany:2023-01-06 17:41
Kolekcja Mouse utrzymana jest w tej samej kolorystyce i wzorach. Łączy elementy pluszowe z gładkimi, ciepły żółty kolor (bardziej miodowy) z beżami i delikatną miętą. Całość pastelowa, przyjemna zarówno dla oka jak i dla małych dziecięcych rączek (i nie tylko). Różnorodność barw i materiałów, dodatki piszczałek czy gryzaków wspierają rozwój sensoryczny dziecka, jednocześnie nie powodują przebodźcowania. Tylko jedna zabawka posiada pozytywkę z delikatną melodią.
Mnie cała kolekcja oczarowała od pierwszego wejrzenia ale przyznaję, że wywołała też małe zdziwienie. A to za sprawą swoich rozmiarów. Zabawki są naprawdę duże! Na zdjęciach wyglądają niepozornie, ale pluszowa przytulanka dla niemowląt może nawet stanowić kompana o tym samym "wzroście" co nasz maluszek. Według mnie to duży plus. Zabawki są łatwe w uchwyceniu dla dzieciaków, dają możliwość swobodnego przytulenia, przy tym są bardzo lekkie.
Pluszowa przytulanka z grzechotką
Świetnie się sprawdzi jako pierwsza przytulanka noworodka. Może być w użyciu już od pierwszych dni. Przyjemny w dotyku materiał, różny z dwóch stron, delikatnie otuli maluszka, dając mu poczucie bezpieczeństwa. Mysia główka zawiera grzechotkę, co stanowi dodatkową atrakcję.
Zabawka z pozytywką
Można ją przywiesić gdzieś w pobliżu łóżeczka dziecka czy w wózku, za sprawą dołączonych pluszowych sznurków. Działa jak klasyczna pozytywka - poprzez pociągnięcie zwisającego sznurka z gwiazdką. Melodia jest spokojna i przyjemna, typowa dla takich pozytywek, na pewno Wam znana.
Przytulanka dla niemowląt z gryzakami
Na pewno sprawdzi się podczas ząbkowania ale nie tylko. Jak wiadomo dzieci poznają otoczenie między innymi poprzez wkładanie wszystkiego do buzi. Dołączone gryzaki idealnie zaspokoją tę potrzebę. A są tutaj aż trzy, o różnych strukturach, kolorach i kształtach. Przytulanka dodatkowo posiada grzechotkę. Ma także wygodny zaczep na klips, dzięki czemu można ją łatwo zamontować przy łóżku czy wózku.
Zabawka z piszczkiem i gryzakiem
To fajna propozycja dla dzieci które szkolą się bądź już opanowały chwytanie. Jest bardzo poręczna a dodatkowo posiada dołączony gryzak w kształcie gwiazdki. Piszczek jest urozmaiceniem ale muszę przyznać, że sama miałam początkowo z nim problem. Jest on umieszczony w mysiej główce, więc to ją trzeba mocniej ścisnąć by wydobyć dźwięk. Maluszek może mieć z tym problem.
Pluszowa przytulanka dla niemowląt
To największa zabawka z kolekcji. Ma około 50cm długości! Sprawdzi się więc zarówno jako przytulanka jak i ozdoba dziecięcego pokoju. Zabawka, tak jak pozostałe z kolekcji, wykonana jest z przyjemnego, pluszowego materiału, miła w dotyku, mięciutka i lekka. Ma nieco usztywnione uszka, wykonane według mnie z grubszej pianki, miękkie ale już nie takie opadające. Dodatkowo myszka w jednej łapce trzyma ptaszka-piszczałkę a w drugiej ma lusterko, ma także grzechotkę. To dodatkowe atrakcje, które z pewnością zainteresują maluszka.
Lusterko samochodowe
To alternatywa dla klasycznych, prostych lusterek. Na pewno zaciekawi maluszka podczas podróży, umili mu jej czas i być może będzie też zachętą do podróżowania dla tych dzieci, które tego nie lubią. Z tyłu posiada regulowane, parciane pasy, dzięki którym łatwo można go dopasować do posiadanego fotela samochodowego.
Cała kolekcja jest naprawdę bardzo solidnie wykonana! Z dbałością o każdy szczegół. Jak już wspomniałam - ja jestem oczarowana!
Zdjęcia i filmik: https://kawauzolzy.blogspot.com/2023/01/kolekcja-pluszowych-zabawek-mouse.html
2023-01-04 15:22
Dziękuje za możliwość przetestowania zabawek MOUSE są świetne, solidnie wykonane i pięknie wyglądają. Córce najbardziej spodobała się maskotka myszka jest dość sporych rozmiarów i wydaje dźwięki. Przytulanka dla niemowląt z grzechotką jest bardzo mięciutka i super wyglada. Przytulanka dla niemowląt z gryzakami jest świetnie nadaje się na podróż. Ma uchwyt który możemy przyczepić do fotelika. Pluszowa zabawka z pozytywką wydaje świetna melodie która nadaje się do usypiania. Pluszowa zabawka z piszczkiem i gryzakiem super nadaje się do nauki chwytania. Lusterko samochodowe do obserwacji dziecka jest dość dużych rozmiarów. Bardzo przydatne podczas podróży.
Polecam wszystkim mamą.
2023-01-04 15:02
Zabawki z serii MOUSE są idealne dla dzieci 0+. Bardzo dobra jakość wykonania, różnych materiałów aby pobudzić zmysł dotyku u dzieci. Zabawki posiadają wygodne zaczepy/ mocowania co pomaga zamontować je nad łóżeczkiem, we wózku czy nosidełku. Wszystkie są bardzo miłe w dotyku, moga stanowić zabawki jak i przytulanki dla dziecka. Posiadają piszczki i grzechotki co pomaga w rozwoju słuchu u dzieci. Zabawki posiadają również elastyczne gryzaki co super sprawdza się na etapie ząbkowania u najmłodszych. Delikatna kolorystyka to na pewno zaleta tych świetnych zabawek, wzrok sie nie męczy a dziecko może bawić się przez długi czas. Pozytywka, która posiada jedna z zabawek ma spokojne, kojące melodyjki - idealne do usypiania dziecka. Podsumowując świetny zestaw zabawek dla najmłodszych, rozwijający zmysł dotyku, słuchu, wzroku. Polecam każdej mamie - Wy oraz wasze dzieci na pewno będziecie zadowoleni :)
2023-01-04 14:05
Ja również dziekuje za możliwość testowania. Moja córeczka Alicja jest zachwycona tymi zabawkami :)
wśród testowanych zabawek były:
- Pluszowa zabawka z piszczkiem i gryzakiem MOUSE - zabawka dla dzieci 0+, zrobiona z różnorodnych faktór co rozwija zmysł dotyku, jest lekka i poręczna- idealna do nauki chwytania. Zabawka posiada elestyczy gryzak co jest świetnym rozwiązaniem podczas ząbkowania.
- Pluszowa przytulanka dla niemowląt z gryzakami MOUSE - zabawka posiada zaczep, który umożliwia zaczepienie zabawki w dowolnym miejscu na wózku, naosidełku czy gdziekolwiek potrzebujemy. Również w tej zabawce najdują się elastyczne gryzaki,idealne podczas ząbkowania. Różnorodność zastosowanych faktur sprzyja rozwojowi smysłu dotyku a dodatkowe elementy grzechoczące zachęcają dziecko do zabawy oraz rozwijają zmysł słuchu.
- Pluszowa zabawka z pozytywką MOUSE - to co jest bardzo fajne w tej zabawce to spokojna melodia pozytywki, która uspokoi dziecko oraz rozwija zmysł słuchu. Zabawka wykonana jest z różnorodnych faktur, które rozwijają zmysł dotyku oraz posiada wygodny zaczep do zawieszenia zabawki gdzie tylko chcemy.
- Lusterko samochodowe do obserwacji dziecka MOUSE - zabawka posiada wygodne zaczepy, które ułatwiją jej montaż w samochodzie czy łóżeczku dziecka. Takie lusterko idealnie sprawdziło sie u nas w samochodzie podczas podróży gdzie mogłam obserwować maluszka. Dodatkowo takie lusterko pozwala ma rozwój zdolności skupiania uwagi i pobudza wyobraźnię u dziecka.
- Pluszowa przytulanka dla niemowląt z piszczkiem MOUSE - zabawka jest naprawde sporych rozmiarów wiec może posłużyć jako przytulanka dla naszego malucha. Dodatkowo zabawka posiada lusterko które rozwija u dziecka zdolność skupiania uwagi i pobudza wyobraźnię. Zabawka posiada piszcze i grzechotkę co czyni ją jeszcze ciekawszą oraz zachęcą dziecko do zabawy oraz rozwija zmysł słuchu. Tak jak pozostałe zabawki z tej serii została wykonana z różnorodnych faktór co rozwija zmysl dtyku u dziecka.
- Pluszowa przytulanka z grzechotką MOUSE - jest lekka i miła w dotyku co idealnie sprawdza się jako przytulanka dla dziecka. Zabawka posiada grzechotki czym zachęcą dziecko do zabawy oraz rozwijają zmysł słuchu. Różnorodnść faktór z jakich jest wykonana doskonale rozwija zmysł dotyku
Ja wraz z córą jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczone zabawkami serii MAUSE. Poleamy innym mamą do rozwiju zmysłów u dzieci 0+