BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>
Zapraszamy testerki maty edukacyjnej Sensory Toys o podzielenie się opinią o produkcie.
Ja już wcześniej pisałam w jakimś innym wątku że nasza mata póki co powędrowała do sąsiadki ale oczywiście za jakiś czas do nas wróci i mam nadzieję że przyda się w przyszłości przy kolejnym malenstwie. Nie stop !może źle to ujęłam. Jestem pewna że kiedyś na pewno bardzo się przyda ponieważ już z moim synkiem miałam okazję Kilka miesięcy temu tę oto mate testować mogę powiedzieć że w naszym przypadku sprawdziła się rewelacyjnie sąsiadka również bardzo zadowolona opowiadałam W tamtym watku o tym że jej syn ma bardzo duże problemy z obracaniem się z brzuszka na plecki i odwrotnie ciągle jeżdżą po specjalistach wykonuja z nim specjalne ćwiczenia aby troszkę go zmobilizować do takich ruchów i ta mata właśnie w ostatnich dniach bardzo im się przydała ponieważ wiszące kolorowe kontrastowe elementy bardzo zainteresowały chłopca dodatkowo właśnie do maty fajnie bo zmobilizowaly do maty pasują różne inne zabawki i gadżety z tej samej serii które również mój synek posiada a że już z nich wyrósł odrobinę to też powędrowały na pożyczenie do sąsiadki i jest ona z tego co mówiła bardzo ale to bardzo zadowolona te wszystkie zabawki prze cudownie stymuluja mobilizują i zachęcają jej synka do tego aby wykonywał ćwiczenia obracał się tak naprawdę poprzez zabawę A tego typu sposób ćwiczenia z dzieckiem jest najlepszy także ja ze swojej strony osobiście jak i znajoma możemy tę matę w 100% polecić każdemu maluszkowi już od pierwszych dni życia na pewno Każdy rodzic jak i dzieciątko będzie z niej zadowolony i zdecydowanie poleci ją kolejnym rodzicom
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z maty!!!
1.PO pierwsze jest mega gruba. Dzięki tej grubości nie trzeba nic podkładać pod matę aby maluszkowi było ciepło. i wygodnie.
2.Jest bardzo solidnie wykonana i łatwa w montażu pałąków i zabawek.
3. Ma mega kolory, które dziecko widzi najwcześniej, czyli czarny, czerwony.
4. Dolna część maty posiada miejsca gdzie dziecko może naciskać i dotykać. Po dotknięciu wydaje dźwięki, szeleści. Na pewno zaciekawi to maluszka.
Starsza córka- już jest za duża na matę, ale bardzo ją zaciekawiła i spędziła na niej cały dzień. Na koniec twierdząc, że idzie na niej spać :)
Teraz czekamy aż maluszek, który urodzi się w lipcu będzie mógł ją przetestować.
Jestem pod wrażeniem maty. Przy pierwszym dziecku niestety jej nie miałam, wtedy wydawało mi się, że to zbędny gadżet, przecież mata i zabawki wystarczą. Teraz wiem, jak bardzo wtedy się myliłam! Mata Sensory Toys jest wspaniała! Miękka, gruba, „mięsista”, wspaniałe wykończona, w wyrazistych kolorach. To taki kącik Maluszka. Podoba mi się, że zabawki mają różnorodne funkcje. mata Wygląda znakomicie, sprawdza się, jest bezpieczna, angażuje dziecko do samodzielnej zabawy, a ja mam chwilę, aby się napatrzeć jak samodzielnie sięga po zabawki i cieszy się beztroską zabawą. dla mnie to obowiązkowy element wyprawki :)
Mata była dla mnie niezbędnym punktem wyprawki dla malucha, ponieważ wpływa na rozwój wielu zmysłów jednocześnie. Wcześniej używałam innej maty ale była mniejsza i cieńsza więc bardzo cieszę się, że mogliśmy przetestować matę Sensory Toy.
Matę Sensory Toy jest po prostu śliczna. Używamy jej od kilku dni i bardzo przypadła dziecku do gustu. Mata jest w kolorach kontrastowych, jest z grubego materiału o różnych fakturach oraz posiada kilka różnych wszywek: grającą, piszczącą, grzechoczącą czy szeleszczącą. Wszystkie te elementy wpływają na prawidłowy rozwój dziecka poprzez pobudzanie jego zmysłów podczas zabawy. W zestawie znajdują się również 4 zawieszki oraz całkiem duże lusterko, które można umiejscowić na macie zgodnie ze swoimi preferencjami. Dziecko spędza na macie dużo czasu w ciągu dnia i aby rozmaicić mu zabawę można do maty doczepić również inne zawieszki. Mata wydaje się bardzo solidna i przede wszystkim bezpieczna dla dziecka. Myślę, że posłuży nam bardzo długo :)
Mata sensoryczna która otrzymałyśmy od Canpol jest super bez dwóch zdań;)
Mimo iż poczatkowo nie byłam do mat przekonana to już po pierwszym dniu jej posiadania zmieniam zdanie ;) corcia która najchetniej zwiedzała by swiat na rękach uwielbia mate i jest w stanie się na niej bawić przez dłuższy czas, jest to świetna zabawka dla dziecka nawet tak malego jak 3 miesięczny maluch.
Mata dedykowana jest dla dzieci od wieku 0+ do okresu raczkowania ale myślę że pod dzielnym okiem rodziców mogłaby być użytkowana i dłużej gdyż pałąki można rozmontowywać a sama mata jest tak gruba ze świetnie izoluje chłód z podłogi ze moze służyć jako kącik zabaw dla malca.
Mata posiada zabawki ktore można odczepić i bawić się nimi osobno lub doczepić inne w ich miejsce, dodatkowe elementy takie jak szelest, czy dźwięk w macie dodatkowo interesują malucha, jednak najbardziej to co zainteresowało moje dziecko to lusterko;) które w sposób bardzo przemyślany można przyczepiać w różnych miejscach na pałąkach. Samo mocowanie pałąków jest bardzo solidne i wytrzymałe jednak trochę niewygodne trafić w te male dziurki.
Kolory kontrastowe maty sprawiaja ze przyciągają uwagę a faktura materiału bardzo przyjemna i różnorodna.
Polecam ten produkt dla rodziców jak również osób które zmagają się z dylematem co podarować w prezencie dla tak małego dziecka.
Super zabawka bardzo przemyślana i trafia w gusta małych użytkowników;)
Otrzymałam!
haha nie wiem, czy tylko ja, ale miałam problem z jej odpakowaniem ?
Pozdrawiam serdecznie osobę pakującą, dała mi niezłe zadanie :D
Na pierwszy rzut oka, wow... szczęka opadła. Damy znać za jakiś czas jak poszło użytkowanie.
Moje zdanie jako mamy - niezastąpiona. Później podam dzidziusia opinię :)
Mata sensoryczna 3w1
Mata jest wykonana z dosyć grubego materiału co jest dodatkowym atutem gdyż dziecku nie jest zimno od ziemi np. w chłodne dni i nie będzie konieczności podkładania np. kocyka. Jest naprawdę solidnie wykonana. Posiada idealne kolory na sam początek dla maluszka, który nie dostrzega jeszcze wszystkiego. Bardzo fajna opcja to możliwość zrobienia z maty kojca dzięki czemu maluch nie wyturla się na podłogę jak już zaczyna wykraczać poza matę i poznawać mieszkanie.
Posiada 5 zabawek wspierających rozwój maluszka. To co mi się podoba, że można ją używać już od urodzenia bo dziecko widzi na początku kontrasty, więc jak maluch potrafi poleżeć na macie to już będzie coś widział. Mój niestety na początku wielbił ręce , więc ciężko było mu tam leżeć. Zabawki dołączone do maty można odpiąć i posłużą nam dłużej.
Do maty można dołączyć inne zabawki z kolekcji sensory toys, więc to duża zaleta, że zawsze tych zabawek może być więcej bo ta kolekcja jest dosyć spora. My mieliśmy do niej dołożone lusterko i książeczkę sensoryczną.
Mata sensoryczna Canpol Babies: Dotychczas nie uważałam mat edukacyjnych na niezbędnik wyprawkowy dziecka, gdyż ta którą używałam przy 1 dziecku nie była ani zbyt "atrakcyjna", a materiał cienki i sztuczny. Dlatego jakie było moje zdziwienie, gdy po otwarciu ukazała się ta duża testowana mata. Pierwsze, na co zwróciłam uwagę to gruby, solidny materiał z niezwykle przyjemnych strukturalnie tkanin. Niewątpliwy plus: nie musimy martwić się o izolację maty od zimnej podłogi.
Mata póki co testowana była przez weekend przez chrześniaka, ale ocenić mogę, ze zaciekawi dziecko na długi czas. Kolory, ciekawe wzory, odpinane duże lusterko, liczne elementy interaktywne: piszczałka, grzeczotka czy szeleszczący element, zaciekawią malucha. Dodatkowo matę można złożyć w kojec, który zabezpieczy mniejsze dziecko przed wyturlaniem się z niej. Do maty przypinane są 2 super wykończone pałąki, do których przypinamy zabawki będące w zestawie, ale dobrą opcją jest możliwość dokupienia i połączenia innych zabawek z serii Canpol SENSORY TOYS, szczególnie spirala ZIGZAG lub zawieszka do wózka, ale też wszystkie inne świetnie będą się komponować z matą. Ogólnie bardzo polecam super produkt, który na wiele miesięcy umili naszym maluchom czas.
Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!
Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ
Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).
e-mail: [email protected]
Po co nam dane osobowe?
Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.
Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?
Twoja zgoda.
Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.
Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?
Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.
Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.
Kto może mieć wgląd w Twoje dane?
Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.
Jak długo będziemy przetwarzać dane?
Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.
Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?
Nie
Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?
Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;
Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;
Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;
Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;
Żądania usunięcia danych osobowych,
Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.
Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.
Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?
Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna