BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Opinie testerek edycji marcowej programu testowego 2022: niania elektroniczna i smoczki Light touch Sleepy Koala

Data utworzenia : 2022-04-13 14:32 | Ostatni komentarz 2022-11-03 14:47

MamyCanpolu

1916 Odsłony
23 Komentarze

Prosimy testerki o podzielenie się opinią o produktach: niania elektroniczna i smoczki Light touch Sleepy Koala 

2022-11-03 14:47

https://www.ceneo.pl/91833469#tab=reviews

https://www.ceneo.pl/124483889#tab=reviews_new

gdyby ktoś chciał uzupełnić opinie;)

2022-06-25 07:32

Niania elektroniczna EasyStart 

Plus za jej poręczność i naprawdę małe rozmiary jednostek. Dzięki temu spokojnie można zabrać ze sobą na wyjazd, bo na pewno znajdzie się na nią miejsce w bagażach.

Nam właśnie na urlopie służyła i się sprawdziła choć na codzien korzystam z kamery, więc tego mi w niej brakowało najbardziej. Jestem już po prostu przyzwyczajona do podglądu na dziecko.

Natomiast w małym mieszkaniu myślę, że się super sprawdzi. Jest łatwa w obsłudze. Dodatkowe funkcje jak możliwość włączenia kołysanki, termometr czy lampka są bardzo przydatnymi udogodnieniami. 

Dla mnie ogromnym minusem jest konieczność podłączenia do prądu jednostki dziecka. Niestety nie sprawdza się to u mnie w ogrodzie bo po prostu w miejscach gdzie zostawiam dziecko nie mam jak wpiąć jej do prądu a duży zasięg urządzenia tu nie do końca działa - bo wychwytuje też inne dźwięki.

Myślę, że mogę ją polecić do mieszkań czy osobom, którym wystarczy opcja bez podglądu dziecka. Na pewno się dobrze sprawdzi.

Smoczki silikonowe świecące w ciemności Sleepy koala

Smoczki Canpol już znamy. Te mają budowę taką samą jak wszystkie smoczki z serii Light touch, więc są leciutkie, mają małe tarczki, dzięki czemu zapewniają wygodę użytkowania, komfort i bezpieczeństwo.

Funkcja świecenia w ciemności super się sprawdza. Nie trzeba ich w nocy szukać w okolicach łóżeczka. Tarczka jest dobrze widoczna a jednocześnie nie razi swoim światłem maluszka. No i oczywiście mają piękne i trwałe wzory.

2022-06-06 12:43

niania elektroniczna canpol babies

Bardzo fajna podstawowa niania, która posiada niezbędne funkcje do czuwania nad dzieckiem. Jest mała, poręczna. Łatwa w obsłudze, część rodzica ma akumulatorek, który można ładować natomiast cześć dla dziecka musi być podpięta do prądu co dla mnie jest minusem bo w starym mieszkaniu nie miałam kontaktu w pobliżu łóżeczka. Niania nie posiada kamerki. Gdy się rozładowuje pika co jakiś czas. Świetnie słychać dziecko jak płacze i dzięki temu mogę szybko reagować.

Smoczki canpol babies z koalą

Świetne smoczki , które świecą w ciemności, są małe , lekkie . Wykonane z sylikonu, są wolne od BPA. Najlepsze smoczki na rynku 

2022-05-30 21:13

najlepiej się skontaktuj z MC przez kontakt tutaj na stronie;p

2022-05-30 17:28

Obydwie stacje naładowane, podłączone do prądu, nie chcą się połączyć, stacją dziecka wogole nit reaguje na to co włączę na stacji rodzica, ani lampka, ani kołysanki nic, tylko poziom głośności mogę ustawić, świeci się cały czas na czerwono ostatnia lampka od głośności.

2022-05-27 19:27

Wiem ze kilku Osobom tak się działo musisz po prostu porządnie podłączyć do ładowania może nawet na trochę więcej czasu niż jest zalecane może być tak że po prostu urządzenie jest rozładowana do samego końca

2022-05-27 19:24

MamaŁobuziaków ja miałam problem z połączeniem gdy włączałam kołysanki, niania jakby traciła zasięg, a u Ciebie co się dzieje?

2022-05-27 10:21

Dziewczyny czy udało wam się połączyć stację rodzica ze stacją dziecka? Ja nie mogę, nie mam jak przetestować. Ciągle świeci się na stacji rodzica czerwona dioda.

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna