BLACK WEEK DO -60% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Opinie testerek edycji marcowej programu testowego 2022: niania elektroniczna i smoczki Light touch Sleepy Koala

Data utworzenia : 2022-04-13 14:32 | Ostatni komentarz 2022-11-03 14:47

MamyCanpolu

1918 Odsłony
23 Komentarze

Prosimy testerki o podzielenie się opinią o produktach: niania elektroniczna i smoczki Light touch Sleepy Koala 

2022-05-18 20:39

Smoczki czekają na synka, zobaczymy czy je zaakceptuje. Ale są piękne i co fajne świeca w ciemności gdzie łatwo je znaleźć.

Niania to coś czego do tej pory nie posiadaliśmy. W każdej chwili mogę zostawić małą jak śpi i w tym czasie wyjść z praniem na taras nie biegając co chwilę i sprawdzając czy przypadkiem sie nie obudziła. Bardzo ułatwiło mi to funkcjonowanie, aż teraz nie wyobrażam sobie dnia bez niej. Szkoda tylko że jedna ze stacji musi być cały czas podłączona do gniazdka. Zasięg ma bardzo duży bo nawet do 300m.

2022-05-18 08:36

Smoczki z serii sleepy koala:

Z pośród innych smoczków wyróżnia je przede wszystkim kształt tarczy, który jest ciekawy i oryginalny. Plusem smoczków jest ich świecenie w ciemności po uprzednim "naświetleniu", co ułatwia ich znalezienie w ciemności. Mój syn co prawda nie korzysta ze smoczków ale podarowaliśmy je dziecku kuzynki, która jest z nich bardzo zadowolona. 

Elektoniczna niania:

Świetne urządzenie o małych gabarytach pełniące funkcję nie tylko niani! Przede wszystkim na plus należy zaliczyć jej wielozadaniowość. Jest zarówno termometrem wskazującym temperaturę powietrza w pokoju maluszka, lampką nocną (ma możliwość włączenia światełka), walkie-takie, można do niej mówić i dodatkowo gra 5 różnych melodyjek. Kolejnym atutem jest możliwość regulacji poziomu dźwięku. Dodatkowo posiada również alarm optyczny, czyli światełko które zaświeca się gdy mamy wyłączony dźwięk. Niania jest małym, zgrabnym urządzeniem. Jedynym jej minusem jest stacja dziecka wpinana do prądu (musimy mieć dostęp do kontaktu) więc na taras, balkon czy podwórko się nie sprawdzi. Dzięki funkcji eco control mamy zapewnione minimalne zużycie baterii oraz minimalną emisję fal. Bardzo polecam każdej mamie!

2022-05-15 22:20

Niania fajna, mała, poręczna. Duży plus za możliwość odezwania się do dziecka. Niania dobrze wskazuje temperature w pokoju. Światełko na duży plus: nie razi ale wprowadza fajny półmrok u mnie zastąpiła lampkę. Co do wpięcia w prąd części "od dziecka" W nianiach moich kolezanek też tak jest. Nie stawiam jej też przy samym dziecku bezpośrednio. Stoi na stoliku obok  i dobrze spełnia swoją funkcję. Zasięg w domku z piętrem również ok.  Smoczki super design, opcja święcenia w ciemności bardzo ułatwi życie rodzicom

2022-05-12 23:46

Jest jedna kwestia, która mnie zastanawia - na jak długo wytrzymają te akumulatorki ? i czy jest możliwość ich dokupienia w razie zepsucia?

2022-05-12 23:44

Niania elektryczna to dla mnie obowiązkowy element wyprawki.

Dla mnie niewątpliwie dużą zaletą jest to, że niania jest dwukierunkowa, ponieważ gdy moje dziecko się obudzi i zaczyna płakać mogę od razu swoim głosem dać poczucie, że nie jest samo i je uspokoić. Z tej funkcji korzystam czasami z starszym dzieckiem, gdy bawi się w drugiej części domu. Gdy coś potrzebuje lub chce o coś zapytać to nie woła, tylko kontaktuje się ze mną poprzez nianię – nie ukrywam, że sprawia jej to dużo radości.

W niani przydatna jest także lampka, która w ciemności delikatnie rozświetla pokój, więc gdy chcę zajrzeć do dziecka lub coś zabrać z pokoju nie muszę świecić latarkami czy załączać światła.

Poza tym niania elektryczna jest niewielkich gabarytów, co przekłada się na jej lekkość oraz ma ciekawe, wpadające w ucho melodyjki i wydaje mi się, że wydajne akumulatorki.

Smoczki urzekły mnie swoim słodkim wyglądem. Ciekawym rozwiązaniem jest możliwość ich naświetlania, co daje przyjemną dla oka poświatę w ciemności. Moje dziecko akurat jest trochę antysmoczkowa, tzn., że nie potrzebuje smoczka do uspokojenia, ale chętnie się takim smoczkiem bawi.

2022-05-11 21:00 | Post edytowany:2022-05-12 20:03

Smoczki SLEEPY KOALA charakteryzują się :

1. Kształtem tarczki- jest lekka, jak najmniejsza, delikatna, profilowana zajmuje jak najmniejsza część wokół ust, a otworki w niej zapewniają odpowiedni przepływ powietrza. Taka konstrukcja tarczki nie obciąża zgryzu i pozytywnie wpływa na  prawidłowy rozwój jamy ustnej u dziecka.
  2. Uchwytem – smoczki posiadają wygodny uchwyt, do którego możemy przymocować tasiemkę i wygodnie podawać dziecku.
  3. Kształtem, rozmiarem i materiałem gumki smoczka - według rekomendacji neurologopedów gumka smoczka wykonana została z silikonu(jest to najbardziej wytrzymały i trwały materiał, nie ulega odkształceniom pod wpływem temperatury czy ssania), rozmiar jest dostosowany do wieku oraz wielkości buźki dziecka, a kształt przypomina spłaszczoną wisienkę.
  4. Łatwą higieną smoczka – smoczki sprzedawane są w kapsule, dzięki której możemy w szybki i bezpieczny sposób zdezynfekować smoczki i utrzymać ich odpowiednią higienę. Wystarczy odrobina wody, dwie minuty i smoczki są sterylnie czyste.
  5. Elementami świecącymi w ciemności – uchwyt lub tarczka posiadają elementy fluorescensyjne, dzięki czemu w nocy w łatwy sposób możemy zlokalizować, gdzie znajduje się smoczek.
  6. Dwoma wariantami kolorystycznymi ( boy / girl), unikalnym designem wyróżniającym je na rynku konkurencji oraz trzema wielkościami (0-6m, 6-18m, 18m+)

Moja córka bardzo lubi smoczki firmy Canpol i nigdy ich nie odrzuciła. Jedyne do czego mogę się przyczepić w większych rozmiarach np. 6-18 tarczka smoczka powinna być odrobinę większa, gdyż zauważyłam, że córka potrafi całą włożyć sobie do buzi, co może stać się dla niej niebezpieczne

Niania elektroniczna Canpol Babies Easy Start Plus wyróżnia sie 

1. Doskonałą jakością dźwięku oraz regulacją głośności odbiornika i czułości mikrofonu (VOX)- mamy do wyboru 5 poziomów, dzięki którym usłyszymy ciche i głośne dźwięki wydawane przez dziecko.
  2. Zasięgiem do 300m na zewnątrz i do 50m w pomieszczeniach
  3. Funkcją walkie-talkie – dzięki której możemy mówić do swojego dziecka i uspokoić je swoim głosem
  4. Dużym, czytelnym wyświetlaczem LCD
  5. Funkcją pomiaru temperatury pomieszczenia
  6. Funkcją lampki nocnej, którą możemy aktywować z panelu rodzica, emituje łagodne ciepłe światło i sprawia, że dziecko nie traci orientacji.
  7. Funkcją 5 różnych melodii kołysanek
  8. Alarmami optycznymi i dźwiękowymi, które uaktywniają się przy dużej intensywności płaczu dziecka, utracie połączenia między stacją dziecka, a panelem rodzica, niskim poziomie naładowania baterii w panelu rodzica, zbyt wysokiej lub niskiej temperatury pomieszczenia.
  9. Trybem Eco – który oszczędza energię i minimalizuje promieniowanie o wysokiej częstotliwości do zera podczas snu dziecka. Działa na poziomie VOX 1-4.
  10. Funkcję Full-Eco-Control – która zawsze sprawdza i zapewnia połączenie jednostki rodzica z jednostką dziecka.

W skład zestawu wchodzi:

-jednostka rodzica, która może być zasilana przewodowo lub za pomocą akumulatorków

-jednostkę dziecka, która działa tylko zasilana sieciowo,

-dwa zasilacze oraz akumulatorki

Po otrzymaniu paczki do testowania zastanawiałam się czy, aby na pewno Niania została w nią spakowana, bo była bardzo małych rozmiarów. Nie wiem czemu wyobrażałam sobie, że jest dużo większych gabarytów. Jednak super, że niania jest mała, gdyż nie rzuca się w oczy w pokoju dziecka, a panel rodzica można bez problemu wrzucić do kieszeni kurtki. U nas super sprawdza się podczas drzemek córeczki, a ja wtedy bez problemu mogę iść wywiesić pranie, skosić podwórko czy zasadzić jakieś kwiatki. Ma bardzo dobry zasięg i czułość mikrofonu, gdyż ostatnio złapało nawet głosy z podwórka (przy uchylonym oknie). Niania ma wiele funkcji, dzięki czemu nie musimy kupować następnych urządzeń. Jedyne do czego można się przyczepić, to brak mobilności panelu dziecka, super byłoby jakby była opcja na akumatorki lub możliwość podłączenia np. do powerbanka

2022-05-10 12:49

Niania elektronicza 

Urządzenie bardzo praktyczne. Myślę, że niezbędne w każdym domu przy dziecku. Ja z racji mieszkania na jednym poziomie, ciągle nie używam, ale już u rodziców jest super gdy są 3 piętra i mogę sobie spokojnie wyjść na podwórko i nie muszę biegać co chwilę i sprawdzać co się dzieje. Małe rozmiary sprawiają, że zabranie jej w torbę nie jest problemem. Możemy regulować głośność. Diody zwiększają intensywność wraz z natężeniem dźwięku. Opcje dodatkowe jak lampka, czy wskaźnik temperatury też nie raz się przydadzą.

Smoczki mają bardzo ciekawy wygląd. Świecenie na pewno nie raz przyda się w nocy. Są leciutkie. Moje dziecko bezsmoczkowe było, ale kuzynka jest nimi zachwycona, jej córeczce bardzo przypadły do gustu.

2022-05-06 08:42

Niania elektroniczna to bardzo przydatne urządzenie w każdym domu. Szczególnie gdy dziecko jest małe niania sprawdzi się doskonale. Niania Canpol Babies East Start Plus posiada naprawdę duży zasięg, bo aż 300m, a mikrofon jest bardzo czuły, dzięki czemu potrafię usłyszeć nawet moment, gdy córeczka zaczyna się wiercić :)
Dodatkowo niania posiada wiele pomocnych funkcji, które ograniczają konieczność kupowania innych urządzeń. Wśród pomocnych funkcji znajdziemy np.
- lampkę, która ma bardzo delikatne światło 
- termometr, dzięki czemu zawsze wiemy czy temperatura w pokoju dziecka jest odpowiednia 
- kołysanki, które można puścić dziecku gdy zasypia lub gdy się niespodziewanie przebudzi. Jest ich kilka do wyboru :) 
- alarm optyczny i dźwiękowy
- walkie talkie, zanim podejdzie się do dziecka może dziecko usłyszeć nasz głos :)

Smoczki sleepy coala są przepiękne, a po ich wcześniejszym naświetleniu świecą w ciemności, dzięki czemu z pewnością będzie je łatwo znaleźć :) 
Moją córeczka już nie używa smoczków, więc testuje je synek mojej siostry i z tego co wiem bardzo mu podpasowały 

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna