ŚWIĄTECZNE OKAZJE DO -58% SPRAWDŹ >>>

Darmowa dostawa już od 99 zł
{{ result.label }}

{{ result.excerpt | striphtml }}

Brak wyników wyszukiwania dla podanej frazy

Wystąpił błąd podczas wyszukiwania. Proszę spróbuj ponownie

Konkursy i promocje (319 Wątki)

Opinie testerek edycji LIPCOWEJ programu testowego 2023 - O MACIE SAFARI

Data utworzenia : 2023-08-09 18:14 | Ostatni komentarz 2023-10-25 19:54

MamyCanpolu

1152 Odsłony
45 Komentarze

W tym wątku znajdziecie opinie testerek o macie Safari :)

2023-08-12 19:17

My otrzymaliśmy do testów matę kojec i naprawdę jest super, nie jest cieniutka. Szczerze to prezentuje się lepiej niż na zdjęciach i nawet mój mąż wszystko oglądał z każdej strony haha

Opinie napisze jak wszystko przetestujemy. 

2023-08-12 18:10

Mamy Canpolu, dziękuję :) tak, po tak długiej przerwie zdecydowałam się wrócić i sprawdzić Wasze nowości z Maluszkiem :)

2023-08-12 16:59

Ta druga mata właśnie wydaje mi się mega cienka ale też bardzo ładna dziewczyny jak oceniacie kojec mate ? 

2023-08-12 16:27

Mata do nas dotarła ❤️ 

jestem w szoku bo nigdy w weekend nie dostałam paczki a tu z rana SMS 🙈🙈

Na samym początku mogę powiedzieć ze mata jest super zapakowana dzięki temu ze ma pokrowiec w późniejszym czasie będzie można ja w bezpieczny sposób schować i nic nie pogonie. 
Mata jest mięciutka (my mamy wersje bez kojca) przyjemna w dotyku, cały motyw safari jest dla nas super kolory są żywe wiec dziecko na pewno będzie nią zainteresowane. 
Wszystkie elementy które są zawieszone nie tylko rzucają się w oczy ale są przede wszystkim duże co dla mnie jest na plus. 

Dwie maskotki są piszczące, jedna jest jako grzechotka i podejrzewam ze właśnie nią synek będzie najbardziej zainteresowany :) 

Bardzo fajnym pomysłem na kolejna rzecz jest książeczka, wczesniej nie zauważyłam żeby komtoras z innych mat posiadała taka opcje. 
Ostatia zawieszka jest lusterko dla każdego malucha na pewno będzie wzbudzać ciekowasc tym bardziej jak zacznie zauważać w nim swoje odbicie 
Synek uwielbia zwierzęta wiec jak tylko wróci do domu na pewno będzie bardzo zaciekawiony :) 

Na pewno po dłuższym użytkowaniu maty dodam swoją opinie raz jeszcze :) 

Poki co mogę powiedzieć ze mata jest na prawdę ładna, miękkie, kolorowa i super by się sprawdziła jako prezent :)

2023-08-12 07:35

Wybrana przezemnie mata do przetestowania dla mojego maluszka to mata Safari wersja z kojcem .Napewno po dłuższym użytkowaniu wyrażę tutaj moją bardziej rozwiniętą i dokładniejsza opinie natomiast teraz juz na samym początku na taki pierwszy rzut oka mogę powiedzieć ze mata jest piekna kolorowa wizutalnie ciekawi i interesuje maluszka co prawda moja cora jeszcze jest malutka i pewnie dopiero z czasem bedzie zwracac wieksza uwage na cudne i kolorowe elementy i zwierzaki sie tam zajmujące natomiast musze stwierdzić ze dla mnie osobiście jako mamy sama mata jej materiał do delikatnej poprawki jestem ciekawa jak wy uwazacie dziewczyny które tez wybralyscie do testow te wersje ale moim zdaniem dużym minusem produktu jest zbyt lekki cienki i sliski dodatkowo material moje dziecko jeszcze az tak się nie przewraca ale przy samym lezeniu na pleckach badz brzuszku mozna zauwazyc ze mata sie troszeczke zwija podczas uzytkowania a nawet powiedziała bym ze jezeli polozymy na niej malucha który juz swobodnie obraca sie na boki badz z brzuszka na plecy i odwrotnie mata moze sie orzemieszczac po podlodze sam produkt w sobie super ale gdyby dol maty byl wzmocniony jakas gąbka podobnie jak to jest w innych modelach było by naprawdę idealnie ;)

2023-08-11 21:38

Może po weekendzie też tak kiedyś miałam bo kurier u nas przed się nie wyrobil tak że spokojnie nawet jeśli np był to pamiętaj że ma dwie próby doręczenia 

2023-08-11 18:31

Napewno tak będzie nic się nie martw :)

2023-08-11 18:09

fajnie by było :) No nic zostaje mi czekać do poniedziałku 

zazdroszcze wam dziewczyny ze już dzisiaj dostałyście paczki 

Bądźmy w kontakcie!

Interesują Cię najnowsze informacje o naszych produktach? Zapisz się do naszego Newslettera już teraz!

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych użytkowników Newslettera. ROZWIŃ ZWIŃ

Kto odpowiada za ochronę Twoich danych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Canpol Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 430, 02-884 Warszawa (dalej Canpol lub Spółka).

e-mail: [email protected]

Po co nam dane osobowe?

Twoje dane będą przetwarzane w celu przesyłania na Twój adres e-mail Newslettera.

Jaka jest podstawa prawna przetwarzania Twoich danych?

Twoja zgoda.

Warunki na jakich będziemy wysyłać Newsletter opisaliśmy w naszym Regulaminie.

Czy jesteś zobowiązany/zobowiązana do podania danych?

Nie musisz korzystać z naszego Newslettera, ale jeśli zechcesz go otrzymywać musisz w tym celu podać nam adres poczty elektronicznej.

Nie jest obowiązkowe podanie Twojego imienia chociaż byłoby milej, gdybyś podał lub podała swoje imię.

Kto może mieć wgląd w Twoje dane?

Canpol będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Canpol.

Jak długo będziemy przetwarzać dane?

Do czasu wycofania przez Ciebie zgody na przetwarzanie. Wycofać zgodę możesz pisząc do nas na adres wskazany poniżej [email protected] jak również za pośrednictwem linku znajdującego się u dołu każdej ze stron Serwisu.

Czy Twoje dane będą przetwarzane w oparciu o zautomatyzowane podejmowanie decyzji, w tym profilowanie?

Nie

Jakie posiadasz uprawnienia zgodnie z RODO?

• Wycofania Twojej zgody w dowolnym momencie bez podania powodu jej wycofania;

• Dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;

• Przenoszenia danych, tj. otrzymania od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych przez okres w jakim je przetwarzamy a także do przesłania przez Ciebie tych danych innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony;

• Sprostowania (poprawienia) nieprawidłowych danych osobowych;

• Żądania usunięcia danych osobowych,

• Ograniczenia przetwarzania, czyli żądania ograniczenia przetwarzania danych do ich przechowywania. Odblokowanie przetwarzania może odbyć się po ustaniu przesłanek uzasadniających ograniczenie przetwarzania.

Masz prawo też kierować skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa), jeżeli uważasz, że dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Do kogo możesz zwrócić się z pytaniem o ochronę danych?

Inspektor Ochrony Danych Canpol: E-mail: [email protected] ewentualnie pisząc na adres Canpol Sp. z o. o. Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Biuro: Słubica B, ul. Graniczna